Alex Velea, dezvăluire despre relația cu fiica Antoniei. Cum se înțelege, de fapt, cu Maya

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu fiica Antoniei. 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi am împreună doi băieți, dar este cunoscut faptul că Antonia mai are o fiica, pe Maya, din mariajul pe care l-a avut cu Vicenzo Castellano.

Alex Velea a vorbit de curând despre relația pe care o are, de fapt, cu Maya. Potrivit lui, de când a cunoscut-o pe fetiță, și-a dorit ca intre el și cea mică să existe o relație de prietenie, considerând-o fiica lui.  

"Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.

Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun", a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel