Alex Velea a erupt pe scenă: Dă-i în m****i lor de sclavi!

alex_velea
alex_velea

Alex Velea a avut parte de un moment tensionat la un concert, atunci când un grup de tineri i-au adresat injurii cântărețului.

Unul din ei, care pare îndopat cu steroizi, s-a urcat pe scenă și a avut ceva de împărțit cu Alex Velea. După câteva momente a fost luat de bodyguarzi, potrivit libertatea.ro.

Ceilalți tineri din anturajul celui care s-a urcat pe scenă au continuat să-l înjure pe Alex Velea, iar artistul a vrut să pună stop concertului. În final s-a răzgândit, dar nu înainte de a le întoarce înjurăturile.

”Huiduiții dă-i în morții lor de sclavi”, le-a spus Alex Velea fanilor.

Pe de altă parte, cel care a urcat clipul pe Youtube susține că tânărul care s-a urcat pe scenă i-a spus lui Velea să-și dea ochelarii jos, dar nu i-a adresat înjurături.

”Ca să înțeleagă toată lumea cum a fost de fapt! : Tipul care urca pe scenă a fost invitat de Alex Velea, deoarece i`a spus să își dea ochelarii jos, NU i`a adus injurii sau jigniri lui Velea,și nici persoanele cu care a vorbit Velea după. NU îi mai luați apărarea lui Alex Velea, pt că nu merită... nu așa se comportă un artist! Ce exemplu da? Erau și minori pe acolo, a fost un spectacol în aer liber, nimeni nu cred că ar plăti bilet să vadă așa ceva!”, este textul clipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel