Alex și Andreea, eliminați din “Casa iubirii”. Finala reality show-ului, difizată pe 15 ianuarie, la Kanal D

Alex și Andreea, eliminați din  Casa iubirii
Alex și Andreea, eliminați din Casa iubirii

În Gala de aseară a reality-ului “Casa iubirii”, cu o săptămână înainte de Marea Finală, spiritele s-au încins între concurenții dornici să prindă o șansă la unul dintre cele 2 premii de 75.000 lei fiecare. 

Tot în ediția de aseară, în urma voturilor telespectatorilor și a nominalizărilor contracandidaților, doi dintre concurenți au fost eliminați din emisiune.  Alex și Emanuel, de la băieți, și Natalia și Andreea, din tabăra fetelor, au fost propuși spre eliminare, însă publicul a decis ca Alex și Andreea să părăsească competiția.

Zarurile au fost aruncate, chiar cu o săptămână înainte de Marea Finală “Casa iubirii”, Andreea Mantea a anunțat că un băiat și o față, cei care au primit cele mai multe voturi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, au drum liber și bilet către Finala de duminică a reality-ului ce va fi difuzat de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

“Primii finaliști sunt Larisa și Sorin. Felicitări! Sunt foarte multe voturi strânse. Va țin pumnii tuturor!”, a anunțat Andreea Mantea în emisiune.

După aproape 300 de zile în care concurenții au trăit la intensitate maximă fiorii dragostei, primul sezon al reality-ului prezentat de Andreea Mantea ajunge la final duminică, 15 ianuarie. Doi concurenți, un băiat și o față, vor fi câștigătorii sezonului, iar aceștia vor pleca acasă cu trofeele și cu cele două premii, în valoare de 75.000 de lei fiecare.  Nu pierdeți, duminică, 15 ianuarie, Finala primului sezon “Casa iubirii”, difuzată de la ora 16:00 și de la ora 19:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel