Află rețeta minune care a ajutat-o pe Nicoleta Luciu să slăbească

nicoleta-luciu
nicoleta-luciu

După ce în timpul sarcinii a acumulat 30 kg, fostul iepuraș Playboy a decis că trebuie să scape de ele. Așadar, după o lună și jumătate, aceasta a reușit să ajungă la formele inițiale care au consacrat-o, datorită unei regim drastic pe care l-a ținut.

Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul regimului ei: supă de pui și compot de mere, alături de mult sport.

Iată  dieta-minune: - Compotul de mere se prepară astfel: la 2 litri de apă, se pun 7 mere tăiate cubuleţe sau felii. Compoziţia se fierbe până când se înmoaie puţin merele; - Supa de pui trebuie făcută cu mai multe feluri de legume: ţelină, ardei, gogoşar, morcovi, dar niciodată cartofi, orez sau fidea. Supa e bună şi rece, şi caldă; - Dimineaţa se bea o cană mare de compot. După două ore, dacă îţi este foame, bea iar 300 ml de compot de mere; - La prânz şi toată după-amiaza - câte o porţie de supă de pui în care să fie şi o bucată de carne, ciocănele sau pulpe superioare, neapărat curăţate de pieliţă.

Respectiva dietă te ajută să dai jos 3-4 kilograme pe săptămână şi, în plus, poţi mânca oricât şi oricând. Atenţie, însă, nu ai voie pâine şi nici dulciuri! Dacă, totuşi, simţi nevoia de ceva dulce, atunci poţi mânca maximum două batoane de slăbit pe zi. Și nu uita de cei 2 L de lichide/ zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel