Află care este motivul pentru care Brad și Angelina și-au amânat nunta

brad-Angelina
brad-Angelina

Brad Pitt și Angelina Jolie nu vor să satisfacă deocamdată curiozitatea presei internaționale și a fanilor din întreaga lume în legătură cu evenimentul în care cei doi răsfățați ai cinematografiei americane vor deveni soț și soție. După ce întreaga vară a fost așteptată nunta celor doi actori, Brad Pitt a anunțat care este motivul pentru care cei doi nu și-au unit încă, legal, destinele.

Chiar dacă Angelina și Brad sunt logodiți, nunta celor doi actori este condiționată o decizie a Curții Supreme din Statele Unite. Potrivit site-ului britanic Daily Mail, cei doi nu se vor căsători până când în SUA nu va fi declarată legalitatea mariajelor între persoane de acelaşi sex, scrie libertatea.ro.

Deoarece Brad Pitt și Angelina Jolie susţin căsătoriile între personele de acelaşi sex, ei au hotărât să nu facă nunta până când căsătoriile dintre gay nu devin legale.

“Pentru noi, atunci când Curtea va decide în luna octombrie că mariajele între persoane de acelaşi sex sunt legale va fi un triumf. Abia atunci vom putea discuta despre data nunţii noastre”, a declarat Pitt, punând, astfel, capăt speculaţiilor cu privire la data nunţii.

Preent la premiera filmului "Killing Them Softly" de la Londra, Brad Pitt a vorbit și despre cât de greu să crești șase copii, precum și de cât de solicitant este să-i pregătești pentru școală: "Normal că este greu să crești șase copii. Dacă e dureros? Bineînțeles. Genunchii s-au dus, spatele este șubred. Să pregătești copiii pentru școală este la fel de dureros ca tot ceea ce fac în noul meu film", a spus actorul american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel