Află care au fost cele mai neașteptate despărțiri în 2012

Anul acesta a fost unul plin de despărțiri la Hollywood, mai multe cupluri celebre punând punct unor relații de lungă durată. Iată despre cine este vorba.

După 14 ani de relație, Johnny Depp (49) și Vanessa Paradis (39) s-au despărțit în iunie anul acesta. Cu toate că cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, ei au împreună doi copii, Lily-Rose Melody Depp (13) și John Christopher Depp (10).

 Heidi Klum (39) și Seal (49) s-au despărțit în 2012, după șapte ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în 2005, în Mexic, și au împreună trei copii - Henry (7), Johan (6) și Lou (3). La scurt timp după ce cuplul și-a anunțat desparțirea, Heidi a mărturisit că are o nouă relație cu bodyguardul său.

 Unul dintre cele mai mediatizate divorțuri ale anului a fost cel dintre Katie Holmes (33) și Tom Cruise (50). Cei doi au avut un mariaj de șase ani, și se pare că s-au despărțit din cauza controversatului cult religios scientologic, al cărui adept este Cruise. Cuplul are împreună o fetiță, Suri, de 6 ani.

 Și Katy Perry (28) și Russell Brand (37) s-au despărțit anul acesta, după numai 2 ani de mariaj. Motivul invocat de cântăreață se pare ca a fost faptul că Russell nu era pregătit și nu își dorea să întemeieze o familie alături de ea.

 Demi Moore (50) și Ashton Kutcher (34) au divorțat și ei în 2012. După o relație de nouă ani și un mariaj de șapte, cei doi au ales să meargaă pe drumuri diferite. Zvonurile spun că divorțul a venit din cauza numeroaselor aventuri pe care Ashton le-ar fi avut de-a lungul relației.

 Justin Bieber (18) și Selena Gomez (20) s-au despartit luna trecută după aproape doi ani de relație. Motivele invocate de artistă ar fi fost lipsa încrederii, dar și programele lor încărcate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel