Adriana Trandafir, la un pas de sinucidere: "Îngerul meu mi-a zis: Nu, tu ai un drum de făcut"

Actrița Adriana Trandafir a trecut prin momente extrem de dureroase care au făcut-o să se gândească la sinucidere. Cum a ajuns vedeta în acest stadiu.

În urmă cu câţiva ani, când a divorţat de soţul ei, Adriana Trandafir a rămas fără fiul său, Ştefan Propriul, fiindu-i încredințat tatălui de către judecători. 

"Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie", a declarat Adriana Trandafir pentru VIVA!.

"M-am gândit să renunț la viață"

Durerea a fost cu atât mai mare cu cât propriul său tată a fost martor împotriva sa la divorţ.

"Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: "Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat!". M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni", a mai menţionat Adriana Trandafir pentru aceeaşi sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel