Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Cine este

Adriana Titieni
Adriana Titieni

Alexandru Papadopol a fost surprins în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România, Adriana Titieni. 

După divorțul de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol și-a găsit din nou liniștea în brațele actriței Adriana Titieni Irimescu, nimeni alta decât soția celebrului actor Adrian Titieni. 

Cine este Adriana Titieni


Adriana Titieni a jucat în mai multe producții cinematografice și de televiziune alături de Ioana Ginghină și Adrian Titieni, cum ar fi serialul "În familie".

Adriana Titieni ar fi divorțat?


Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Cel puțin pe rețelele sociale, Adriana nu se mai numește Titieni, ci Irimescu.

Adriana și Adrian Titieni, poveste de dragoste încă de pe băncile facultății


Povestea de dragoste dintre Adrian și Adriana Titieni a început pe băncile facultății, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Adriana, pe atunci Irimescu, intrase la grupa de actorie al cărei lector era Adrian Titieni (56 de ani). S-au cunoscut când aceasta de abia intra pe băncile facultății. S-au îndrăgostit, el a renunțat la postul de profesor la clasa iubitei sale, iar la un an de la prima lor întâlnire s-au și căsătorit. Relația lor a evoluat rapid. La primele întâlniri, Adrian Titieni a și cerut-o de soție pe Adriana, care avea pe atunci 22 de ani.

Împreună au doi copii: Ariadna are 20 de ani și este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie, iar Marc (19 ani) a intrat la Teatru.

Citește și Papadopol, nouă relație. Prima reacție a Ioanei Ginghină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel