Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit religios. Carmen Harra i-a făcut cunoştinţă cu actualul soţ

Facebook Adriana Bahmuţeanu
Facebook Adriana Bahmuţeanu

Adriana Bahmuţeanu şi-a unit destinele cu George Restivan, în faţa lui Dumnezeu. 

"Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!! Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!!!

Le mulţumesc naşilor noştri Anamaria şi Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susţinut şi celor trei copiii ai noştri care au primit cu surpriză şi încântare această veste!!!

Îi mulţumim prietenei noastre, dr Carmen Harra, cea care ne-a adus împreună!!! Să dea Dumnezeu să creştem în iubire şi armonie şi să fim fericiţi!!!", a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook. 

Adriana Bahmuțeanu a fost și ea curtată de manelistul Dani Mocanu. ”Băi, știi ce bine mă simt!”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit în emisiunea lui Măruță că Dani Mocanu a invitat-o la ”cafele”.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că și ea a fost curtată de către manelistul Dani Mocanu. Declarația vine după ce în ultima perioadă artistul i-a tot făcut declarații de dragoste Anamariei Prodan. 

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Adriana Bahmuțeanu a declarat că s-a simțit extrem de măgulită pentru faptul că un bărbat mai tânăr decât ea a copleșit-o cu mesaje și invitații la cafea, scrie romaniatv.net.

”Numește un bărbat cunoscut din România, din showbiz, sport, politică sau afaceri care ți-a făcut avansuri și presa nu a aflat?”, a întrebat Măruță.

”Da, Dani Mocanu, dar eu nu am acceptat și presa nu a aflat. I-am zis, mulțumesc, mămică, m-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu, mă simt bine. Da, mi-a dat mesaje, m-a invitat la mai multe cafele. Și mi-a zis că-i place de mine și am zis: băi, știi ce bine mă simt! Îți mulțumesc!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, anunț în direct: Cătălin Botezatu, sunt a ta pentru totdeauna!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După ce au ajuns celebri datorită mariajului lor presărat cu multe momente tensionate, iată că acum juralista îl atacă, din nou, pe fostul soț.

Provocată în emisiunea lui Cătălin Măruță la jocul "Sosurile iuți", Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații picante, care l-au lăsat fără cuvinte pe prezentator.

Fosta soție a lui Prigoană a răspuns la mai multe înrebări, iar atunci când nu a dorit să știe despre ce este vorba, a mâncat picant. Însă, Adriana Bahmuțeanu a rămas la fel de directă și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Pusă să rostească numele unui bărbat din viața ei care a fost violent sub orice formă, jurnalista a răspuns imediat: "Silviu Prigoană".

Imediat după acest răspuns, vedeta a completat: "Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut".

De asemenea, provocată să spună ce bărbat cunoscut din România i-a făcut avansuri, a răspuns fără să stea pe gânduri.

"Dani Mocanu. Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: "Mulțumesc, mămică, m-ai măgulit". Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele", a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista a fost întrebată și cărui bărbat din showbiz-ul românesc nu i-ar spune "nu" dacă i-ar propune o relație amoroasă.

"Cătălin Botezatu. Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!", a spus Adriana Bahmuțeanu.

În plus, provocată să spună și ce vedetă i-a dat cea mai mare țeapă, Adriana Bahmuțeanu a mai spus: "Adrian Minune. A zis că vine la o emisiune, dar nu a venit. Țepe financiare nu avem".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel