Adriana Bahmuțeanu recunoaște că are un iubit care o satisface

adriana
adriana

La cei 38 de ani, Adriana Bahmuțeanu recunoaște că și-a regăsit fericirea alături de Mihai Popescu, un bărbat de 38 de ani, pe care l-a cunoscut de Revelion. Cei 10 ani alături de Silviu Prigoană au devenit de domeniul trecutului, iar de câteva săptămâni iubitul Adrianei  s-a mutat deja în vila în care locuieşte vedeta şi cei doi sunt extrem de îndrăgostiţi şi fericiţi, scrie libertatea.ro.

 "Sunt foarte fericită şi îndrăgostită. Trăiesc o iubire cum nu am mai trăit până acum. Este altceva! Nici nu ştiam că viaţa poate fi atât de frumoasă! Mihai este un bărbat care mă satisface din toate punctele de vedere. Are aceeaşi vârstă cu mine, nu este persoană publică, lucrează în domeniul IT, este un om discret, liniştit, de altfel copiii, Maximus şi Eduard s-au ataşat de el", a declarat Adriana Bahmuţeanu, în exclusivitate, pentru Libertatea.

Întrebată de când îl ştie, Adriana ne-a spus: "Ne-am cunoscut de Revelion, când am prezentat evenimentul de la un restaurant. Se uita la mine fix şi la un moment dat ni s-au intersectat privirile. Am vorbit în acea seară, mi-am dat seama că este un bărbat deosebit. Ne-am mai întâlnit ulterior, apoi a venit acasă la mine să-i repare consola video lui Maxi, deoarece nu mai putea să joace jocul lui preferat. Mihai i l-a reparat, iar Maxi mi-a spus că-i place de Mihai, că este 'şeful inginerilor'."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel