Adriana Bahmuțeanu: Prigoană are șapte case și eu stau cu chirie

adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu
adriana-bahmuteanu-gabriel-petrescu

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat pentru a patra oară.  În urma unei discuţii aprinse, Adriana i-a luat pe Maximus şi Eduard şi a părăsit căminul conjugal. Acum, ea locuieşte cu chirie, iar Prigoană, potrivit declarației de avere, are nu mai puțin de nouă case. Ce-i drept o parte din avere a trecut-o pe numele fiului său, Honorius. O altă casă a făcut-o cadou. În schimb, cei doi copii din căsătoria cu Adriana primesc doar o mie de euro lunar. 

„Prigoană şi-a dorit să scape de noi. Cred că a fost fericit când am plecat. Eu nu eram fericită cu el. Timp de patru luni, nici de cei mici nu s-a interesat, acum îşi trimite şoferul să-i ia în vizite. Chiar dacă s-a terminat, ar trebui să se gândească la copiii lui. Au fost crescuţi la anumite standarde şi ar fi greu şi dureros pentru mine, ca mamă, să le refuz jocurile care apar mereu. Când mă duc cu ei la magazine, dau 1.500 de lei numai pe jucării. El vrea să ne dea doar 1.000 de euro, dar eu cheltuiesc mult mai mult. Sunt dispusă să-i cresc singură şi, oricum ar fi, e tatăl copiilor mei”, a declarat, pentru „ring”, Adriana Bahmuţeanu.

Din bunurile obținute în timpul căsătoriei Adriana nu are nimic pe numele ei. Ea susţine că fostul soţ îi spunea că el susţine creditele. „Când cumpăra imobilele, normal că întrebam de ce le ia numai pe numele lui, dar îmi motiva că el are bani şi poate susţine creditele. El are şapte case, iar eu şi copiii stăm cu chirie. Vila din Pipera a făcut-o cadou unui director de la firma lui, dar refuză să-şi lase copiii să stea într-una dintre case. Chiar ar putea trece o vilă pe numele minorilor. Nu poate spune că a sărăcit când în curtea lui e parcată o nouă maşină şi când călătoreşte frecvent la Milano”, a mai povestit Adriana.

Adriana Bahmuțeanu susține că Prigoană ascunde banii special pentru a nu le da copiilor o pensie alimentară mai mare.  „A avut, în 2012, un milion de euro venituri personale, iar acum şi le-a cotit şi pretinde că are un salariu umil de 1.500 de euro şi vrea să le dea copiilor 1.000 de euro. E o meschinărie incredibilă. Am cerut să-mi dea o treime dintr-un milion de euro. Să vedem ce hotărăşte instanţa”, a punctat Adriana care, în urma cererii fostului soţ, a renunţat şi la numele de Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel