Adriana Bahmuţeanu, noua Elodia. Prigoană a dat-o dispărută

adriana-bahmuteanu-prigoana-copil
adriana-bahmuteanu-prigoana-copil

Silviu Prigoană a depus o reclamaţie la poliţie în care a dat-o dispărută pe soţia sa, Adriana Bahmuţeanu. El susţine că aceasta a dispărut de câteva zile de acasă şi este de negăsit. Conform informaţiilor publicate de Libertatea, Bahmuţeanu a declarat că a plecat de sâmbătă de acasă, iar în acest moment stă la un fin care are casă lângă Bucureşti.

Adriana Bahmuţeanu susţine că şi-a luat copii şi a plecat de acasă pentru a scăpa de Prigoană. "Sunt disperată! Nui ştiu încotro să o apuc. De sâmbătă, de când am plecat, n-a dat nici un telefon să mă-ntrebe măcar ce fac copiii", spune Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoana a depus, marţi, o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care o reclamă pe Adriana Bahmuțeanu  că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Prigoană a făcut o plângere împotriva soţiei şi la Poliţie. Silviu Prigoană susţine că Adriana Bahmuţeanu a plecat, împreună cu fiii săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), spre o destinaţie necunoscută
Silviu Prigoană i-a făcut plângere soției la Protecția Copilului și la Poliție și cere încredințarea de urgență a celor doi minori. Bahmuțeanu și Prigoană au mai divorțat de trei ori în trecut, dar s-au recăsătorit pentru a patra oară acum cinci ani, mariaj în urma căruia s-au născut și cei doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel