EXCLUSIV  Bahmuțeanu face o singură excepție: Politicianul pe care-l apreciază. ”Cunosc omul după mutră”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a vorit în exclusivitate pentru DC NEWS despre politicianul pe care îl apreciază cel mai mult. Iată ce a răspuns aceasta. 

Întrebată care este cel mai apreciat politician, Adriana Bahmuțeanu a oferit un răspuns foarte ferm. 

"Este greu de spus, pentru că în țara asta ne aburesc politicienii de vreo 30 de ani și eu am ajuns să nu-i mai cred. Acum, după câte studii am făcut, am învățat să cunosc omul după mutră, după expresia feței și atunci nu mă mai convinge niciunul. Mai toți au ceva la scufiță, ca să vorbesc frumos. Toți au câte o tulburare de personalitate, într-o mai mică sau mai mare măsură. Cam toți au sânge de politician, în sensul că una spun și alta fac, adică s-au obișnuit cu minciuna și mie nu-mi place minciuna. Cred că nu am un politician preferat, pentru că au stomacul ăsta... te mint în față, fac promisiuni deșarte și evident că nu respectă nimic. Nu pot să spun că, astăzi, am vreun model în viața publică, în viața politică", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Există o singură excepție"

"Există o singură excepție, o doamnă pe care admir foarte mult și o apreciez, și asta pentru că nu are sânge de politician, ci de jurnalist, așa ca mine. Gabriela Firea, primarul Capitalei. Eu am votat-o și i-am spus că merg să o votez și că va ieși primar și ea se uita la mine puțin îndoită și zice: Crezi tu?! I-am spus că sunt convinsă: Ești altceva, ești un om corect, un om care s-a ridicat pe propriile puteri, care nu a mințit niciodată, care știe meserie, care știe sa-i tragă de urechi pe cei care mint și uite că se vede și în acestă pandemie. Jos pălăria! Și-a făcut treaba de nota 10", a mai spus ea. 

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel