Adriana Bahmuţeanu a pierdut custodia copiilor

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a ajuns la final.  Vedeta tv anunțase că a renunţat la procesul privind custodia celor doi copii pe care îi are cu fostul soț, însă realitatea  se pare că este alta.

Adriana Bahmuţeanu a pierdut procesul prin care lupta cu Silviu Progoană pentru custodia copiilor. Vedeta tv a explicat pe reţeaua de socializare că a cedat, lăsând să se înţeleagă că este o fată deşteaptă şi nu are rost să continue scandalul cu fostul soţ.

"Dragii mei, am renuntat de buna voie si nesilita de nimeni la procesul pentru custodia copiilor pe care il aveam cu domnul Prigoana. Asa cum am anuntat public inca de la inceputul acestui an,imi doresc din suflet ca acest scandal sa se termine si sa ne vedem,fiecare, de vietile noastre. Domnul Silviu Prigoana ramane oricum tatal copiilor nostri.

Mi se pare penibil pentru doi adulti care au impartit ani de zile si bune si rele sa se judece la nesfarsit prin tribunale....e trist!!!! De aceea,conform proverbului "cel mai destept cedeaza" astazi am cedat eu. Si va anunt pe aceasta cale ca,din punctul meu de vedere, nici nu imi mai doresc pe viitor procese cu fostul meu sot.

[citeste si]

Caruia ii doresc tot binele din lume,il rog inca o data sa ma ierte daca i-am gresit cu ceva pentru ca eu l-am iertat de mult.... il rog doar atat:sa isi iubeasca copiii si sa ii creasca frumos. Sa devina adulti de succes si sa stie ca tati ii iubeste. Cat despre mine....sa auzim numai de bine!!! Viata mea merge inainte senina si luminoasa,plina de iubire!!! Ceea ce va doresc si voua!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Totuși, avocaţii lui  Silviu Prigoană  arată de fapt că prezentatoarea tv a încercat toate metodele pentru a convinge instanţa, însă Bahmuţeanu a făcut recurs la hotărârea judecătărilor privind desfacerea căsătoriei şi implicit a custodiei copiilor mai târziu cu o zi decât era prevăzut legal. Luni,  11 ianuarie, după ce Bahmuţeanu a fost anunţată că i-a fost resprinsă cererea de amânare, vedeta tv a trebuit să accepte faptul că a pierdut procesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel