Adriana Bahmuțeanu, desființață de Prigoană: ''Nu-i o plăcere să-ți vezi mama crăcănată pe masa ginecologului''

Scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă. După ce și-a făcut rejuvenare vaginală, Bahmuțeanu a fost desființată de fostul soț.

”Suntem cu toţii la schi, la munte,  ne bucurăm de zăpadă. Bineînţeles că ea şi-a dorit scandal. Nu mai are emisiune la Antena Stars, ea ocupă acum un post de pupăză, sau asistentă a lui Cristi Brancu, şi e într-un con de umbră grav. Când a văzut că nu a făcut rating după ce şi-a cusut păsărica, a zis să facă scandal cu copiii. Dar nu a ţinut vrăjeala nici de data asta, mai ales că Eduard şi Maximus au vrut să stea cu mine la munte. Noi suntem în Poiana Braşov, am auzit că ieri (n.r.: marţi), la ora 15.00 s-a dus în faţa casei mele şi a făcut scandal că nu ştie unde-s copiii. Minte! O aştept să ne caute cu Poliţia pe-aici, suntem la Hotel Sport”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click.

Treaba a fost foarte simplă. Mama copiilor a primit două notificări, dintre care una luni, şi alta ieri (n.r.: marţi). Prin acestea ea a fost înştiinţată că eu plec cu copiii la schi. Ea a semnat la ora 11, luând la cunoştinţă că s-a prelungit vacanţa. Hotărârea judecătorească spune că a doua parte a vacanţei  sunt la tată, aşa că prin efectul legii copiii sunt la mine până se termină vacanţa. Am încercat să-i protejez de informaţii, pentru că nu e o fericire să-ţi vezi mama crăcănată pe masa ginecologică, a adăugat Prigoană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel