Urmărește emisiunea live


Adriana Bahmuțeanu dă în judecată o televiziune

Adriana Bahmuţeanu a spus că intenţionează să dea în judecată o televiziune, după ce aceasta a difuzat imagini cu unul dintre copiii săi, fără acordul ei.

"Îi rog pe cei care mă tot muşcă de partea dorsală, că nu a mai rămas nimic din ea de atâtea muşcături, să mă lase domne în pace să îmi cresc copiii în linişte. Mă tot muşcă, am slăbit de atâta muşcat mă, uitaţi-vă la mine. Vă mai spun un lucru, acea televiziune care mă tot muşcă şi tot muşcă, pe acea televiziune am dat-o în judecată. Voi trimite astăzi o plângere la CNA pentru că este incredibil să dai imagini pe un post de televiziune cu un copil, întâmplător copilul meu, cocoţat într-un pom, care se fereşte de o albină.

Copilului meu nu îi plac albinele, pentru că l-a muşcat când era mic. Aşadar mi se pare impardonabil pentru colegii noştri, care au uitat ce înseamnă deontologia meseriei de jurnalist, mi se pare impardonabil ce au făcut. Şi pe acest motiv îi voi da în judecată," a spus Adriana Bahmuţeanu, la începutul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, scrie Spynews.

Vedeta nu a precizat la ce post de televiziune a făcut referire.

VEZI ȘI: Silviu Prigoană și-a scris testamentul. Ce primește Adriana Bahmuțeanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel