Adriana Bahmuțeanu a izbucnit în plâns la Antena Stars

Adriana Bahmuțeanu a izbucnit în plâns joi seară la "Agentul VIP", emisiune realizată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Problemele cu Silviu Prigoană au doborât-o pur și simplu.

"Domnul Prigoană ar fi trebuit să vină la ora 18.00 ca să preia copiii de la școală. Astăzi, mama a plecat în jurul orei 11 și ceva și a dat nas în nas cu domnul Prigoană. A existat o altercație și a împins-o pe mama. Copilul a plâns foarte tare și a zis că vrea să doarmă cu mami. Mama a plecat cu taxiul ca să ia copiii.

Eu eram în drum spre Antenă. Am dat de dimineață trei ore cu subsemnatul, că sunt șeful unui grup infracțional, format din două doamne psiholog. Șeful crimei organizate este Adriana Bahmuțeanu.

La școală, mama a mers la copii, domnul Prigoană a lovit-o, a îmbrâncit-o în incinta școlii. Era multă lume pe acolo, iar mama s-a speriat foarte tare. Domnul Prigoană țipa foarte tare, deși erau foarte mulți copii acolo. El a început să spună că trebuie să ia copiii și pe mama a apucat-o panica.

Mama m-a sunat plângând și m-a speriat. Am trimis-o la spital, cu taximetristul. Avea tensiunea ridicată. A avut un atac de panică foarte serios. Maximus e ca și copilul ei și a văzut negru în fața ochilor. De ce trebuie să fie viața atât de nedreaptă? De ce nu înțelege că face rău propriilor săi copii?", a spus Adriana Bahmuțeanu cu ochii în lacrimi, scrie Spynews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel