Adrian Mutu revine la Fiorentina - ipoteza lansată de site-ul de casă al italienilor

Fotbalistul Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, ar putea reveni la Fiorentina, formație pentru care a evoluat în perioada 2006-2011. Informația apare pe site-ul violanews.com, conform căruia ipoteza întoarcerii atacantului român la echipa italiană este încă de actualitate.

Ideea venirii lui Mutu la formația la care este legitimat și portarul român Ciprian Tătărușanu a fost vehiculată încă din septembrie, însă atunci mutarea nu s-a concretizat. Adrian Mutu a fost aproape de un transfer de la Petrolul la gruparea indiană FC Pune City. FIFA s-a opus însă acestei mutări, deoarece jucătorul și-a reziliat contractul cu ploieștenii după data de 31 august, când s-a încheiat în mod oficial perioada de transferuri din fotbalul internațional.

Adrian Mutu, care pe 8 ianuarie va împlini 36 de ani, a cerut permisiunea să se poată antrena cu Fiorentina, iar conducerea clubului a vorbit cu antrenorul Vincenzo Montella. Dacă acesta își va da acceptul, atunci vârful va face totul pentru a-l convinge pe tehnician că este în formă.

Il Corriere Fiorentino scrie că Mutu ar putea reprezenta o opțiune ieftină pentru întărirea echipei în luna ianuarie, iar venirea experimentatului atacant ar putea aduce o doză de entuziasm în lotul grupării viola.

Fiorentina ocupă locul 8 în Serie A și este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va întâlni echipa engleză Tottenham, unde este legitimat fundașul român Vlad Chiricheș.

Vezi și: Mutu îl atacă pe Pițurcă după victoria României cu Irlanda de Nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel