Adrian Mutu, obligat să plătească peste 120.000 euro fostei soţii, Alexandra Dinu. I s-a pus poprire pe salariul de la Rapid

Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Judecătoria Buftea a dat câştig de cauză Alexandrei Dinu în procesul pentru pensie alimentară cu Adrian Mutu. Cei doi au fost căsătoriţi la începutul anilor 2000 şi au împreună un fiu, Mario.

Sentinţa vine la patru ani de la chemarea lui Adrian Mutu în instanţă pentru plata pensiei alimentare, când s-a si obţinut o sentinţă definitivă.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței, publicată de Fanatik.

Mutu poate face apel la această decizie în termen de cinci zile. 

Adrian Mutu, operat de urgență. Ce a pățit. FC Rapid: Multă sănătate, Mister!

Adrian Mutu a ajuns în urmă cu 2 săptămâni de urgență la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, fiind însoțit de medicul echipei Rapid. Acolo i s-au acordat în grijiri medicale, iar ulterior, clubul Rapid a anunţat că tehnicianul Adrian Mutu a fost operat de apendicită, dar în București, la Spitalul Floreasca, potrivit Sport.ro.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al FC Rapid.

Rapid a pus ochii pe titlu. Sefer: „Nu ai cum să nu visezi”


"De când a revenit Rapid în Liga I suporterii s-au întors pe stadioane. E o mare bucurie pentru noi, aşa se joacă fotbalul, cu foarte mulţi suporteri. Ne bucurăm că noi avem meci de meci stadionul plin, de aceea le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm în continuare alături de noi. Acum contează mai puţin locul din clasament, important este la final. Cred că adversarii ne vor lua mai în serios de acum, suntem o echipă puternică, cu nişte suporteri minunaţi, iar împreună suntem de neoprit anul acesta. Mai ales că vine centenarul şi trebuie să facem o figură frumoasă. Sperăm să fim cât mai sus la final. Obiectivul nostru este play-off-ul, dar nu ai cum să nu visezi să iei şi un titlu în Giuleşti. Pentru mine ar fi cea mai mare bucurie sufletească, Dumnezeu mi-ar răsplăti toată munca. De aceea sper să iau acest titlu cu Rapid", a explicat el. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a recunoscut, într-o conferinţă de presă, interesul clubului giuleştean pentru transferurile jucătorilor Florinel Coman şi Darius Olaru de la FCSB, dar a precizat că preţurile acestora sunt prea mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel