Adrian Mutu a decis asupra viitorului său. Vezi despre ce este vorba

consuelo
consuelo

La cei 34 de ani pe care în va împlini pe 8 ianuarie, Adrian Mutu se gândește ce va face după ce pune ghetele în cui. Aflat pentru încă două sezoane cu AC Ajaccio din campionatul francez, "Briliantul" a decis să traverseze Oceanul, unde dorește să se stabilească.

Adrian Mutu va mai juca fotbal încă două sezoane, atât cât este specificat în contractul pe care l-a semnat cu AC Ajaccio, echipă din campionatul Franţei, după care  se va muta cu familia în Florida, acolo unde deţine o proprietate evaluată la 2.400.000 de dolari, scrie libertatea.ro. Casa, aflată în Coral Gables, o zonă de lux, a fost achiziţionată de fotbalist în urmă cu patru ani.

 Căsătorit cu  Consuelo, cei doi au două fetițe: Adriana Lea (6 ani) şi Maya Maria Vega (4 ani).

 “Nu mă mai întorc în România, nici pentru a-mi încheia cariera de fotbalist, nici pentru a locui acolo. Nu mai vreau să trăiesc în ţara mea natală”, a declarat Adrian Mutu.

“Ce să mai caut, mă, acolo? Să mă vâneze ăia ca pe fazani? Să beau un pahar cu apă şi să scrie toţi că e votcă? Să ies cu vreo prietenă de familie şi să se speculeze că i-o trag nu ştiu cui? Mi-a ajuns. Nu mai vreau. Poate să mai ajung doar aşa, în vizită, ocazional”, a mai declarat "Briliantul".

Iniţial, Mutu a vrut să se stabilească în Italia, dar a  renunţat la acest plan, deranjat de taxele şi impozitele mari de acolo, dar şi de piedicile pe care i le-au pus autorităţile din Cizmă atunci când a vrut să-şi dezvolte afacerile în Peninsulă. Enervat de aceste ultime şicane, Adrian şi-a vândut toate proprietăţile din Italia şi a hotărât, împreună cu Consuelo (35 de ani), soţia lui, să se stabilească în SUA.

 De remarcat că în ultimii ani tot msai multe vedete au emigrat sau doresc să facă acest lucru. După scandalul sexual în care a fost implicat Zsolt, soţul Nicoletei Luciu,  brunetă şi-a exprimat dorinţa de a emigra peste Ocean, la Los Angeles. De asemenea, Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, s-a stabilit deja în SUA, unde trăieşte o nouă poveste de dragoste alături de misteriosul “Mr. Pink”.

 De asemenea, Cristi Borcea, împreună cu Alina, noua lui soţie, mizează pe o viaţă nouă peste Ocean, ei alegând oraşul Miami ca reşedinţă. “Nu mă mai întorc niciodată în România. Am băgat bani în fotbal şi m-am ales cu probleme mari de sănătate... Mai mult, risc să-mi pierd şi libertatea”, a comentat Borcea.

Recent, și Corina Drăgotescu, după o carieră de peste 20 de  ani la Adevărul, Realitatea și România TV a anunțat că se va stabili în SUA cu familia în urma câștigării Loteriei Vizelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel