Adrian Despot, la Vocea României: O să fie luptă!

Foto Facebook / Adrian Despot
Foto Facebook / Adrian Despot

Adrian Despot revine în televiziune la Vocea României, unde va lupta cu Loredana Groza, Smiley şi Tudor Chirilă pentru cele mai bune voci ale sezonului şapte.

Joi, 6 iulie, într-un interviu publicat pe vocearomaniei.protv.ro, a spus că a primit propunerea cu mare bucurie, dar şi emoţie.

Întrebat care ar fi profilul candidatului perfect din echipa Despot, artistul a răspuns astfel: „Ar trebui să aibă clar în minte intenţia lui, de ce se află la Vocea României, de ce e pe acea scenă. Bineînţeles, mi-ar plăcea să aibă voce bună, să aibă personalitate, identitate, pentru că ăsta este lucrul pe care mizez eu cel mai tare. Îmi place să identific personalităţi şi individualităţi şi să le ajut să se dezvolte".

„Intru în competiţie cu gânduri extrem de paşnice, dar şi foarte puternice de a câştiga", a spus Despot.

De asemenea, a discutat şi despre colaborarea cu ceilalţi antrenori, spunând că sunt foarte buni prieteni, „ne cunoaştem de-o viaţă, dar de data aceasta va trebui să luptăm pentru a ne atrage în echipă vocile cele mai apropiate de patosul nostru sau de posibilităţile noastre de a le duce mai departe. O să fie luptă!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel