Adelina Pestriţu a spus adevărul. De ce nu a invitat pe nimeni la cununia civilă

Adelina Pestriţu a spus care este adăvăratul motiv pentru care nu a vrut să aibă invitaţi la cununia civilă. De asemenea, ea a anunţat că a preluat numele soţului. 

„Ne-am dorit ca de această dată să fie totul foarte simplu, privat și scurt. Am ales să nu invităm pe nimeni, pentru că am fi fost obligați de context să facem o selecție a prietenilor noștri și fără să ne dorim, să-i supăram pe ceilalți. Nu am vrut să facem separatisme.

Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar 2 săptămâni jumătate și chiar nu avea sens să îi punem din nou pe drumuri. Am fost doar noi împreună cu nașii, după cum ne-am și dorit. Totul a fost concentrat pe importanța evenimentului și nu am respectat nicio tradiție cu flori și orez.

Pentru noi acest pas înseamnă pur și simplu oficializarea în acte a relației noastre și chiar am vrut să fim doar noi. Actele s-au semnat în doar câteva minute, am râs, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă și am fugit alături de nași să facem planurile pentru ceea ce urmează", a povestit Adelina Pestriţu pe blogul personal.

A preluat numele soţului

"Probabil mulți vă întrebați cum o să mă numesc în buletin și cum va trebui să mă numiți voi de acum încolo. Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestrițu, deși în acte am preluat și numele soțului meu, Șteblea (Pestrițu Șteblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetița noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treabă birocratică, dar evident și din iubire pentru soțul meu. Însă, în spațiul public și pe rețelele de socializare rămân aceeași că și până acum, așa cum deja mă cunoașteți de peste 9 ani", a mai povestit vedeta pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel