Adele şi Beyoncé au înregistrat împreună o melodie, potrivit solistului de la One Republic

Adele şi Beyoncé au înregistrat o piesă pentru One Republic, a dezvăluit solistul trupei americane, Ryan Tedder, citat de The Independent.

Într-un interviu acordat postului de radio Z100 din New York, Tedder susţine că superstarurile vor apărea împreună pe o piesă care urmează să figureze pe viitorul album "Human", al trupei sale, One Republic.

Front-man-ul de la Coldplay, Chris Martin, le va acompania pe cele două la pian, a completat Tedder, fără a oferi alte detalii, deşi unii utilizatori de social media au sugerat că acesta ar fi glumit.

Adele nu a lansat niciun single de la "Water Under the Bridge" (2016), de pe aclamatul său LP "25". De atunci, cântăreaţa britanică a avut puţine apariţii în public, alimentând speculaţiile printre fani că artista pregăteşte noi melodii.

Cel mai recent album al lui Beyoncé a constituit coloana sonoră a remake-ului din acest an după "Lion King".

"Avem o melodie cu Beyoncé şi Adele, cu un solo de pian al lui Chris Martin", a declarat Tedder povestind despre noul album.

Teddler a fost co-autor al single-urilor lui Beyoncé "Halo", "XO" şi "I Was Here" şi a colaborat cu Adele la melodiile "Remedy", "Rumour Has It" şi "Turning Tables".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel