Adele s-a căsătorit în secret

Faimoasa cântăreață, Adele, s-a căsătorit în secret cu logodnicul său, Simon Konecki. Presa americană scrie că artista a fost fotografiată recent, purtând pe deget un inel ce semăna foarte bine cu o verighetă de aur.

[caption id="attachment_226982" align="alignleft" width="244"] sursa: usmagazine.com[/caption]

Adele și iubitul său Simon Konecki au decis să-și oficializeze relația, departe de ochii presei, informează mediafax.ro. Fericitul eveniment a avut loc chiar cu câteva săptămâni înainte de naşterea primului lor copil.

"Adele şi Simon au reuşit să ţină sarcina secretă mult timp, aşa că au apărut şi zvonuri că s-ar fi căsătorit. E o fată de modă veche şi de-abia aşteaptă să facă parte dintr-o familie. Vrea doar să se dedice copilului lor şi bărbatului pe care îl iubeşte", a declarat o sursă apropiată fericitului cuplu.

"Adele a fost îmbrăcată într-o rochie clasică, iar Simon era foarte elegant şi vesel", a adăugat aceeași sursă, confirmând existența evenimentului și risipind orice urmă de îndoială.

Celebra cântăreață în vârstă de 24 de ani a anunțat în luna iulie că așteaptă primul ei copil cu logodnicul său, omul de afaceri Simon Konecki. Relația celor doi a început în luna ianuarie a anului acesta.

Adele a câștigat 6 trofee din 6 nominalizări, la Gala Grammy, care a avut loc pe 12 februarie. Tot atunci, cântăreața britanică a susținut un recital impresionant, extrem de apreciat și îndelung ovaționat, în urma căruia presa a afirmat că a eclipsat-o cu mult pe faimoasa Lady Gaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel