Adele a susţinut primul său concert cu public din ultimii 5 ani. Un eveniment i-a întrerupt prestaţia

 Foto: Facebook Adele
Foto: Facebook Adele

Adele şi-a încântat fanii în Hyde Park, în Londra, cu primul său concert public din ultimii 5 ani, potrivit BBC.

Adele le-a spus fanilor că este „extrem de fericită” să se întoarcă pe scenă. Concertul din Hyde Park a fost primul ei concert cu public din ultimii 5 ani.

Artista a oprit la un moment dat concertul, în timpul piesei „Hello”, după ce a observat că cineva din public avea nevoie de asistenţă. Adele a chemat paza, pentru a-l scoate din mulţime .

Fanii au salutat-o pe cântăreaţă pentru că a fost atât de grijulie, subliniind că nu numai că a chemat un steward pentru a salva fanul, dar s-a apropiat pentru a putea vedea ea însăşi ce se întâmplă, potrivit metro.co.uk.

Adele şi-a reluat rapid concertul şi a continuat să cânte timp de două ore pentru 65.000 de fani din oraşul ei natal, care au fost încântaţi de spectacolul oferit, notează Mediafax.

Adele, marea câştigătoare la Brit Awards 2022, cu 3 premii. Ce au obținut Dua Lipa și Ed Sheeran

Adele a câştigat trei dintre cele patru premii principale la gala Brit Awards, anunţă BBC.

Adele a fost premiată a categoriile 'cel mai bun artist', 'cel mai bun album' şi 'cel mai bun cântec al anului' pentru 'Easy on Me'.

De asemenea, Ed Sheeran a fost desemnat 'compozitorul anului'. El a interpretat 'Bad Habits', alături de trupa rock Bring Me the Horizon.

Dua Lipa a câştigat un alt mare premiu al serii, după ce utilizatorii TikTok au votat pentru ea la categoria 'cel mai bun artist pop/ R&B'. Pe scena de la gala BRIT Awards au mai urcat, printre alţii, Liam Gallagher şi Little Simz.

Luna trecută, artista în vârstă de 33 de ani a amânat o serie de concerte în Las Vegas, care trebuiau să înceapă pe 21 ianuarie, după ce jumătate din echipa ei s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar pandemia a provocat întârzieri ale livrărilor. Adele urma să înceapă o rezidenţă de trei luni la Caesars Palace Hotel, în cadrul căreia artista ar fi susţinut primele sale concerte live după 2017.

Adele a declarat că seria de reprezentații din Las Vegas a fost anulată, cântăreața lăsându-i cu ochii în soare pe fani, pe organizatori, dar și pe staff-ul său.

'Am încercat tot ce era posibil ca să fim gata la timp, dar am fost loviți de întârzierile legate de pregătiri şi de COVID-19', a încercat să explice, printre lacrimi, Adele într-o filmare urcată pe Instagram.

'Jumătate din membrii echipei mele au COVID şi a fost imposibil să pregătim concertul. Îmi pare atât de rău', a adăugat vedeta, care avea programat un spectacol la hotelul Caesars Palace din Las Vegas.

Totuși, lucrurile nu stau chiar așa, mai multe surse declarând, pentru Daily Mail, că solicitările artistei sunt exagerate, depășind cu mult cererile altor vedete precum Madonna, Celine Dion sau Mariah Carey și i-au pus pe organizatori într-o situație dificilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel