Adele a slăbit natural, dar ce și-a făcut la față? Dezvăluirile unui estetician

Un expert estetician a dezvăluit cum Adele a suferit schimbări la figură după ce a pierdut 45 de kilograme.

Un expert estetician a dezvăluit cum Adele a suferit schimbări la figură după ce a pierdut 45 de kilograme, conform Daily Mail. Doctorul a explicat și că artista a avut câteva îmbunătățiri subtile și non-intruzive.

Directorul medical al clinicii estetice Hampstead, dr. Chike, a explicat cum ar fi fost normal ca britanica, în vârstă de 32 de ani, să fi avut o piele mai lăsat după ce a slăbit. Astfel, pozele recente indică faptul că a folosit „umpluturi pentru piele" pentru a-și recăpăta volumul pierdut al figurii.

Toate semnele că folosit Botox

Între timp, dr. Lucy Glancey a observat că ochii mai „lați" și sprâncenele o idee mai ridicate sunt indiciile clasice pentru utilizarea Botox.

Adele ar fi pierdut cele 45 de kilograme cu ajutorul unei diete care presupune controlarea cantității de energie consumate „cu suc verde și 1.000 de calorii pe zi". Cântăreața și-a etalat noul trup într-o postare foarte rară pe Instagram.

Adele se opunea operaților, acum 5 ani

Indiciile că Adele a făcut tratamente non-intruzive vin după un interviu al artistei care a scris „Hello", din 2015: „Nu vreau să fac operații estetice. O să arăt ca acum întotdeauna. Obișnuiți-vă. Odată ce vă obișnuiți, vă veți simți mai bine".

„Ea pare să fie sănătoasă și radiantă. Rezultatele programului de pierdere în greutate i-a oferit o formă zveltă și clar o aparență facială mai definită și sculptată", a spus dr. Chike. „După slăbit, clienții noștri, mai ales din grupul de vârstă al lui Adele, tind să facă tratamente non-intruzive pentru a anula efectele de piele lăsate și pierderea volumului feței".

Volumul feței

„Adele și-a menținut volumul minunat al obrajilor și are un maxilar mult mai definit, ceea ce ar putea indica utilizarea umpluturilor pentru piele ca să-și recapete din pierderea volumului facial", a continuat doctorul. „Ea ar fi putut folosi și terapii avansate cu laser pentru strângerea pielii sau unde radio pentru a stimula producția de colagen și pentru a obține o strângere instantă. Aceste tratamente pot funcționa de minune în jurul ochilor, linii maxilarului, gâtului și mâinilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel