Adela Popescu, replică pentru Gina Pistol, după ce a spus că "e greu" să fii mamă. "A te plânge e una, a spune că e greu e alta"

Adela Popescu i-a dat replica Ginei Pistol. Ce spune vedeta despre proaspăta mămică. 

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu doar câteva zile și chiar dacă și-a dorit enorm și este fascinată de cea mică, a recunoscut că este greu. Vedeta le-a povestit fanilor experiența ei în rolul de proaspătă mămică și cât de greu i-a fost să se acomodeze.

"Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente. Am pășit în casă și am uitat tot. Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic", a povestit Gina Pistol.

Adela Popescu, replică la spusele Ginei Pistol

La scurt timp de la aceste declarații, Adela Popescu, însărcinată cu cel de-al treilea copil, i-a dat replica Ginei Pistol.

"Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta", a spus Adela Popescu, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel