Adela Popescu, în stare GRAVĂ la spital. REZULTAT test COVID. "CULMEA"

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Artista a povestit totul și le-a arătat fanilor rezultatul pentru coronavirus. Iată ce a pățit aceasta. 

După ce colegii și publicul au dat-o dispărută în emisiunea "Vorbește lumea", Adela Popescu a reacționat pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit de pe patul de spital tot ce a pățit și a arătat public rezultatul testului pentru COVID-19.

Astfel, Adela Popescu a ajuns ieri noapte la urgențe, iar medicii i-au făcut toate analizele, inclusiv testul pentru COVID-19 și au decis s-o interneze pentru investigații suplimentare. Ei bine, rezultatul pentru coronavirus a ieșit negativ, însă problemele sunt altele, iar în urma unui CT, i-a fost depistată o inflamație între colon și apendice și momentan au decis o să țină sub tratament, deși există și posibilitatea unei operații, dacă nu trece. 

“Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Dacă lucrurile merg bine, cel mai probabil o să primesc medicație pentru acasă. Mi s-a făcut un CT și s-a luat decizia să merg doar pe antibiotic momentan și să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală”, a spus Adela Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel