Adela Popescu, imagini din vacanța exotică. Unde a plecat cu cei mici

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu a postat primele imagini din vacanța exotică în care se află alături de Radu Vâlcan și cei doi copii.

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, se află într-o vacanță exotică în Sri Lanka, împreună cu cei doi copii, Alexandru și Andrei. Imaginile postate de vedetă arată cât de bine se simt și cât de bine se distrează cei patru.

"Alexandru, esti o poezie! Andrei... si tu! Desi, nu stiu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar as vrea sa stii, noi ne dorim tare de tot sa te initiem in tainele lor, macar in timpul meselor. Mai exact, macar in timpul meselor din vacante. Daca nu, mamaie Doina te va initia in tainele vacantelor la tara, cat timp parintii tai sunt in concediu. Macar pana faci doi ani", a scris Adela într-o postare pe Instagram. 

Ne pricem foarte bine la a fi eficiente. "Nu se numește opulență și răsfăț"

"Noi, femeile, ne pricem foarte bine la a fi eficiente. Putem aspira cu copilul intr-o mana uitandu-ne la un serial si chiar sorbind din cand in cand dintr-o cafea. De asemenea putem face dus timp in care putem tine piciorul intins drept paravan sa nu intre copilul peste noi timp in care ne samponam, clatim, aplicam balsam, toate cu maiestria unui specialist.

Ba chiar sunt unele femei ce reusesc, avand deja un copil, sa mai faca unul, astfel facandu-si fericit atat sotul cat si propriul orgoliu. Ce vedeti voi in aceasta imagine nu se cheama rasfat, fite, opulenta, se cheama EFICIENTA. Adica mananc, inot si ma bronzez, toate in acelasi timp. Nu sunteti de acord?", a scris ea în altă postare. 

 
 
 
View this post on Instagram

Noi, femeile, ne pricem foarte bine la a fi eficiente. Putem aspira cu copilul intr-o mana uitandu-ne la un serial si chiar sorbind din cand in cand dintr-o cafea. De asemenea putem face dus timp in care putem tine piciorul intins drept paravan sa nu intre copilul peste noi timp in care ne samponam, clatim, aplicam balsam, toate cu maiestria unui specialist. Ba chiar sunt unele femei ce reusesc, avand deja un copil, sa mai faca unul, astfel facandu-si fericit atat sotul cat si propriul orgoliu. ???? Ce vedeti voi in aceasta imagine nu se cheama rasfat, fite, opulenta, se cheama EFICIENTA. Adica mananc, inot si ma bronzez, toate in acelasi timp. :) Nu sunteti de acord? #holiday #srilanka #ayanasea

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) onJan 3, 2020 at 10:17pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel