Adela Popescu, despre vacanțele împreună cu copiii: Aveau câte un salt extraordinar. Adică erau dintr-o dată parcă mai deștepți

Adela Popescu, despre vacanțele împreună cu copiii: Erau dintr-o dată parcă mai deștepți / Foto: Facebook Adela Popescu
Adela Popescu, despre vacanțele împreună cu copiii: Erau dintr-o dată parcă mai deștepți / Foto: Facebook Adela Popescu

Adela Popescu a vorbit despre cum sunt vacanțele împreună cu copiii ei și Radu Vâlcan.

Adela Popescu a fost invitata Oanei Andoni, în podcastul său, "Cafea cu Visuri" și a vorbit despre cum sunt vacanțele împreună cu copiii. Vedeta iubește vacanțele exotice, iar în fiecare dintre ele nu a plecat doar cu Radu Vâlcan, soțul ei, ci i-a luat și pe copii, care – spune ea- "au venit mai deștepți" acasă, de fiecare dată.

"În Thailanda avem amintiri foarte frumoase. Copiii au fost super-extaziați, chiar am și făcut băiță cu ei. Am încercat să-mi imaginez ce s-a mai întâmplat în apa aceea (râde). Dar nu m-am mai gândit. Am fost fericită. Am făcut fotografii, copiii mulțumiți, amintiri pe viață - asta e cel mai important. (...) Să călătorești cu copiii mici nu înseamnă doar că tu le făurești amintiri, ci și că, de fiecare dată când ne întorceam dintr-o vacanță, aveau câte un salt extraordinar. După vacanțele astea au vorbit mult mai repede. Veneau cu o grămadă de cunoștințe, vorbesc serios. Adică erau dintr-o dată parcă mai deștepți", a spus Adela Popescu.

Adela Popescu: Nu am reușit până acum să avem deloc o vacanță în doi

Totuși, Adela Popescu mărturisește că visează la o vacanță în care să meargă fără copii, împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan. Cei doi planifică o astfel de călătorie în Croația, la vară.

"Orice vacanță este un câștig pentru ei. Pentru noi, desigur, este mult mai greu. Nu am reușit până acum să avem deloc o vacanță în doi. O planificăm în vară, pe barcă, în Croația, cu niște prieteni", a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu, rețeta spre succes: Am avut drive-ul meu

Actrița a povestit și despre cum a reușit să-și croiască drumul în viață, devenind cunoscută atât în lumea filmului, cât și în cea a muzicii.

"Eu am avut o voce bună, dar nu ceva ieșit din comun. Frumușică eram, dar nu ceva ieșit din comun, deșteaptă eram, dar nu ceva ieșit din comun. Vorbesc serios. De bani nu se punea problema, dar am avut drive-ul meu, a fost dintr-o încredere pe care ai mei mi-au transmis-o. (...) Când se uită mama la mine când cântam, îi lăcrima ochișorul - era emoționată. Și eu știam că dacă eu mă duc în fața unui artist, și o să deschid gura, o să zică "măi fată da’ unde ai stat ascunsă"?", a mai spus Adela Popescu în cadrul aceluiași podcast.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel