Acuzațiile lui Adrian Mititelu lasă fără cuvinte LPF

FRF şi LPF au fost acuzate, joi, de către patronul Craiovei, Adrian Mititelu, de abuzuri grave. Potrivit finanțatorului, din studiul unor acte cu antetul celor două foruri fotbalistice, reiese că acestea le-au permis lui Andrei Prepeliţă şi lui Florin Costea să se legitimeze la Steaua, cu toate că nu erau încă liberi de contract.

Potrivit actelor puse la dispoziţie de Adrian Mititelu, se poate observa că în momentul legitimării lui Prepeliţă şi Florin Costea la Steaua, adică 5 august 2011, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor FRF nu acordase nicio decizie definitivă. Judecata recursului făcut de Universitatea Craiova s-a produs pe 8 august 2011, iar până la acea zi, în lipsa unei decizii definitive, fotbaliştii nu ar fi trebuit să aibă drept de legitimare la nicio altă echipă, a susținut Adrian Mititelu.

În pofida faptului că acuzațiile finanțatorului echipei din Bănie sunt cât se poate de grave, Liga Profesionistă de Fotbal nu au reacționat de niciun fel, scrie prosport.ro

Deși au trecut aproape 24 de ore de la declarațiile lui Adrian Mititelu, nicio o voce de la cele două foruri fotbalistice nu a făcut vreo declarație publică.

La scurt timp după conferința de presă organizată de patronul Craiovei, președintele LFP, Mitică Dragomir, a convocat celula de criză, pentru a afla sursa scurgerii informațiilor.

Avocatul LPF, Cătălin Ciubotă, cel care de obicei sărea imediat în apărarea clientului său, are de ieri telefonul închis şi nu poate fi contactat, astfel că ProSport a luat legătura cu un oficial al Ligii, care, sub protecţia anonimatului a declarat: "Din păcate nu sunt mandatat să fac declaraţii. Nu ştiu cum acele documente au ajuns la Mititelu. Cel mai bine e să lăsăm justiţia să îşi facă datoria."

Mitică Dragomir suspectează faptul că un angajat al forului l-a ajutat pe Mititelu şi i-a furnizat documente, care, în mod normal nu ar fi trebuit să fie la îndemâna oficialului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel