Actriţa Mila Kunis spunea că e din Rusia, deşi s-a născut în Ucraina. Motivul pentru care o făcea

Mila Kunis și Ashton Kutcher / Foto: Instagram @aplusk
Mila Kunis și Ashton Kutcher / Foto: Instagram @aplusk

Actriţa Mila Kunis, măritată cu Ashton Kutcher, a mărturisit într-un interviu recent că, deşi este născută în Ucraina, le spunea oamenilor că este din Rusia. După atacarea Ucrainei de către Rusia, actriţa a spus şi care era motivul pentru care făcea asta. 

"Oamenii veneau către mine şi spuneau 'Oh, eşti din Europa de est'. Eu le spuneam că sunt din Los Angeles şi îi întrebam la ce se referă. Toată viaţa mea am fost din Los Angeles", a declarat Mila Kunis, conform Huff Post. 

Actriţa a declarat că s-a identificat mereu ca fiind americană pentru că statutul de ucraineancă i-a părut "irelevant" în mare parte a vieţii, cu toate că are prieteni apropiaţi în Ucraina şi a călătorit acolo de multe ori. Cu toate astea, când oamenii o întrebau de unde este, aceasta spunea că este rusoaică, "din mai multe motive". 

"Unul dintre motive era că, atunci când m-am mutat în SUA şi le spuneam oamenilor că sunt din Ucraina, prima lor întrebare era 'unde e Ucraina?'. Şi trebuia să explic unde e Ucraina pe hartă, iar asta a devenit obositor. Aşa că le-am spus că sunt din Rusia, iar oamenii spuneau că ştiu unde e ţara asta. Aşa că m-am gândit că e perfect, o să le spun tuturor că sunt din Rusia", a mai declarat vedeta. 

Totul s-a schimbat acum 17 zile 

"Nu pot să explic ce trăiri am, dar mă simt de parcă o parte din inima mea a fost ruptă. E cel mai ciudat sentiment. Acum spun tuturor că sunt din Ucraina", a completat Kunis. 

De asemenea, actriţa a declarat că are chiar un sentiment de mândrie că e ucraineancă. 

"Prietenii şi familia mea refuză să plece. Se duc la serviciu zilnic. Chiar dacă noaptea stau într-un adăpost, un buncăr, când se trezesc dimineaţa pun pe ei tot ce au nevoie pentru a se proteja şi merg la muncă. Sunt altfel de oameni", a mai spus ea. 

Iar acum, actriţa încearcă să le insufle mândria de a fi ucrainean şi copiilor, în vârstă de 7 şi 5 ani. 

"Le-am spus copiilor mei că sunt jumătate americani, jumătate ucraineni. Mi-au spus că au înţeles", a concluzionat Mila Kunis. 

Mila Kunis și Ashton Kutcher își spală copiii doar când îi văd murdari

Se pare că familia Kunis - Kutcher economisește bani când vine vorba de apă și săpun. Ashton Kutcher și Mila Kunis au apărut împreună într-un episod al show-ului lui Dax Shepard, „Armchair Expert”. Abordând diferite subiecte, cei doi au ajuns la capitolul igienei copiilor lor, Wyatt, de 6 ani și Dimitri, de 4 ani, informează CNN. 

Gazdele emisiunii podcast, Shepard și Monica Padman, au dezbătut faptul că săpunul folosit zilnic elimină uleiurile produse de piele. Aici au intervenit Kutcher și Kunis, care au spus că sunt complet de acord, spunând că se spală zilnic doar în zonele vitale. Padman s-a arătat uimită de faptul că se află în minoritate când vine vorba de dușul zilnic. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel