Actriţa Elle Fanning a leşinat în timpul unei petreceri organizate la Cannes

Actriţa americană Elle Fanning, selectată în juriul Festivalului de Film de la Cannes, a leşinat luni seară în timpul unei petreceri organizate cu ocazia decernării trofeelor Chopard, informează site-ul revistei Variety, potrivit Agerpres.

Delegatul general al festivalului, Thierry Fremaux, tocmai îl prezenta pe scenă pe Francois Civil - unul dintre cei doi tineri laureaţi ai acestor trofee - în momentul în care Elle Fanning, care s-a remarcat în filme precum 'The Beguiled' şi 'Maleficent', a leşinat şi s-a prăbuşit de pe scaunul ei, aflat în proximitatea scenei. Ea se afla la o masă alături de sora ei, Dakota Fanning, care a ridicat-o pe actriţă în picioare, după care agenţii de securitate le-au ajutat să părăsească sala. Potrivit unor martori, ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp.

Colin Firth, care se afla la o masă apropiată, a intervenit foarte repede şi a ajutat-o pe tânăra actriţă americană, care acuza o stare de ameţeală. Tot în apropiere se afla şi Marion Cotillard, care s-a arătat foarte afectată de acest incident. Ulterior, Elle Fanning a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie şi un mesaj prin care şi-a liniştit admiratorii, spunând că se simte bine. Laureaţii trofeelor Chopard din 2019 sunt actorii Francois Civil (Franţa) şi Florence Pugh (Marea Britanie). Aceste premii, atribuite la Cannes începând din 2001, recompensează în fiecare an doi tineri actori aflaţi la început de carieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel