Actriţa care nu a jucat niciodată scene nud: Am jucat doar femei inteligente. Nu am genul potrivit de corp

Fotografie creată de Martin Lopez, de la Pexels
Fotografie creată de Martin Lopez, de la Pexels

O actriţă premiată de două ori cu Oscar a explicat de ce nu a jucat niciodată scene nud. 

"Nu mi s-au oferit niciodată scene nud. Așa cum a spus mama mea, practic am jucat o serie de femei inteligente. Nu m-am conformat niciodată cu aspectul cuiva pe care ei și-ar dori să-l vadă gol. Și prin ei, mă refer la directorii bărbați. Sunt prea vorbăreață, nu sunt destul de drăguță, nu am genul potrivit de corp. În această industrie, ți se spune constant ce fel de corp ai”, a declarat Emma Thompson. 

Nu sunt singurele comentarii negative primite de Emma Thompson despre corpul ei. 

"Într-un interviu pe care l-am acordat în urmă cu ceva timp, jurnalistul de sex masculin a scris că m-am îngrășat mult de când am apărut în Fortunes of War și că picioarele mele erau „precum trunchiurile de copaci” și „mă cocoșasem”. Aveam 31 de ani atunci și sincer, nu o să mă înfometez. Nu cred că ei își dau seama cât de slabe sunt majoritatea actrițelor în viața reală. Arată destul de... ireale”, a spus actrița, citată de Filmnow.

Emma Thompson are 62 de ani şi este cunoscută pentru rolurile din Howard's End, Cruella, sau seria Harry Potter, unde a jucat-o pe profesoara Trelawney. 

Nicole Kidman, de nerecunoscut

Nicole Kidman a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare alături de regizoarea Lulu Wang, alături de care lucrează la noul său film, ”Expats”.

Fanii săi au reacționat imediat și s-au arătat șocați de aspectul actriței postând sute de comentarii în care o acuză de faptul că a exagerat cu operațiile estetice, potrivit EVA.

Fața actriței în vârstă de 54 de ani pare complet netedă, pielea este întinsă, iar aspectul său din imagini este complet diferit de cel de pe covorul roșu, de la aparițiile recente.

Fanii cred că actrița a exagerat cu operațiile estetice.

”Ce ți-ai făcut la față?? Începi să arăți ca un monstru. Este trist, pentru că erai foarte frumoasă”, a comentat un user la postarea publicată de actrița australiană.

”Nu mai arăți ca tine, Nicole”, a scris un alt user. ”Este ceva în neregulă cu fața ta”, a adăugat o altă persoană. CITEŞTE MAI MULTE AICI DESPRE NICOLE KIDMAN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel