Actorul Eusebiu Ștefănescu a murit

Maestrul Eusebiu Stefanescu, unul dintre cei mai mari artiști ai țării, bun scriitor și de departe cel mai talentat recitator român, a încetat din viață la 70 de ani.

Eusebiu Ștefănescu a fost diagnosticat cu cancer la cap, fostul socru al actriței Emilia Popescu, ajungând  de trei ori pe masa de operație. Din nefericire, cancerul a recidivat de fiecare dată.

Totul a început în vara anului 2013, când actorul  s-a internat la Spitalul Militar din Capitală, iar după analize amănunțite medicii au dat verdictul și l-au anunțat că suferă de o formă de cancer la cap.

După prima intervenție chirurgicală, în 2013, actorul a fost supus unei  noi intervenții, în luna ianuarie și o alta în luna martie, 2014.

Actorul a fost  celebrul pentru memoria sa fabuloasă și capacitatea de a ține minte mii de versuri.

Eusebiu Ştefănescu s-a născut la Ploieşti, în 1944. A fost actor al Teatrului din Ploieşti timp de 16 ani, apoi la Teatrul Mic şi la Teatrul Naţional din Capitală. A jucat în filme celebre, precum „Colierul de turcoaze","Ringul", „Figuranţii", „Liceenii Rock'n'Roll" şi şi-a împrumutat vocea în multe filme de animaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel