Actorul Brendan Fraser revine într-un rol principal după 10 ani: Va lăsa o impresie de durată

Facebook Brendan Fraser
Facebook Brendan Fraser

Brendan Fraser va juca rolul principal în filmul "The Whale". 

"Va fi ca ceva ce nu ați mai văzut până acum. E tot ce pot să vă spun ... Garderoba și costumul au cântărit mult. Nu am mai trăit o asemenea experiență până acum și nu vreau să mă laud, dar știu că va face o impresie de durată.”, a declarat actorul, care interpretează un bărbat obez ce încearcă să reia legătura cu fiica sa. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A24 (@a24)

Este primul rol principal al lui Fraser în aproape 10 ani, după lansarea „Breakout” direct pe DVD în 2013.

Adaptarea piesei din 2012 „The Whale” de Samuel D. Hunter va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția din 2022. Până în prezent, nu a fost stabilită nicio dată de lansare a acestui lungmetraj, scrie filmnow.

Finalul unei ere: sfârșitul serialului britanic ”Neighbours” a fost vizionat de 2,5 milioane de oameni

Ultimul episod al serialului TV australian "Neighbours", care i-a avut în distribuţie pe Kylie Minogue, Jason Donovan, Margot Robbie, Natalie Imbruglia şi Guy Pierce, a obţinut vineri seară o audienţă medie de 2,5 milioane de telespectatori în Marea Britanie, au anunţat reprezentanţii postului Channel 5, citaţi de BBC și Agerpres.

Celebrul serial australian, lansat pe micile ecrane în urmă cu 37 de ani, s-a încheiat cu un episod care a readus pe micile ecrane o serie de personaje foarte populare din istoria acestei producţii de televiziune.

Cifrele finale au arătat un vârf de audienţă de 3 milioane de telespectatori care au urmărit episodul final în Marea Britanie - cea mai înaltă audienţă obţinută de "Neigbours" după ce show-ul TV a fost preluat de postul Channel 5 în anul 2008.

Episodul final, difuzat în Australia joi seară, a atras în faţa micilor ecrane 873.000 de telespectatori în această ţară, unde serialul a fost difuzat de posturile Channel 10 şi 10 Peach.

Ultimul episod a inclus și o nuntă

Dublul episod care a încheiat serialul "Neighbours" a inclus o nuntă şi un omagiu nostalgic adus unor staruri care au jucat de-a lungul anilor în această producţie.

Cântăreţii Kylie Minogue şi Jason Donovan, care au interpretat cuplul Scott Robinson - Charlene Mitchell în anii 1980, şi-au făcut revenirea mult aşteptată în serialul "Neighbours", a cărui intrigă se desfăşoară pe strada fictivă Ramsay Street.

Actriţa Margot Robbie, care are în palmares o nominalizare la Oscar şi care a devenită cunoscută după ce a jucat personajul Donna Freedman între anii 2008 - 2011 în "Neighbours", a avut o apariţie episodică în episodul final. "Au fost cei mai buni ani din întreaga mea viaţă", a declarat vedeta australiană, vorbind despre perioada petrecută în distribuţia acestui serial TV.

Cântăreţele Natalia Imbruglia, Delta Goodrem şi Holly Valance, care au interpretat personajele Nina Tucker, Beth Brennan şi Felicity Scully, au revenit şi ele în ultimul episod din "Neighbours".

Un alt moment major a fost marcat de revenirea personajului Mike Young, interpretat de celebrul actor australian Guy Pierces, care a decis să se întoarcă pe Ramsay Street pentru a oferi încă o şansă relaţiei cu fosta lui iubită, Jane Harris, interpretată de Annie Jones.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel