Actorul Art LaFleur a murit la 78 de ani. Avea Parkinson- VIDEO. ”Era mai important decât viața și însemna totul pentru noi”

Actorul Art LaFleur, răpus de boala Parkinson la 78 de ani / Foto: Capotură video Youtube
Actorul Art LaFleur, răpus de boala Parkinson la 78 de ani / Foto: Capotură video Youtube

Actorul Art LaFleur a fost răpus de boală la 78 de ani. El avea Parkinson. 

Actorul Art LaFleur, cel care a interpretat rolul lui Babe Ruth, legendarul jucător de baseball, în „The Sandlot”, a murit la vârsta de 78 de ani, scrie New York Post. LaFleur a fost răpus Parkinson, boală cu care s-a luptat un deceniu.

„Am fost foarte norocoasă să am o relație de 43 de ani cu un bărbat care m-a prețuit și pe care l-am adorat. Art era mai important decât viața și însemna totul pentru noi”, a transmis Shelly LaFleur, soția regretatului actor, pe o rețea de socializare.

LaFleur a murit în casa sa din Los Angeles, la 17 noiembrie, și a făcut glume până când și-a dat ultima suflare, potrivit The Sun.

Art LaFleur a debutat târziu în actorie, după 1975. La 32 de ani s-a mutat din Chicago la Los Angeles. Înainte de a juca, a lucrat în vânzări și în afacerile de restaurante.

DOLIU în lumea filmului. A murit Emi Wada, premiată cu Oscar

Creatoare japoneză de costume Emi Wada, care a câştigat un Oscar pentru creaţiile sale din filmul "Ran" din 1985, regizat de Akira Kurosawa, a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani, a informat presa locală duminică, citând un anunţ al familiei designerului, relatează Agerpres, citând Reuters.

Wada a decedat pe 13 noiembrie, iar o slujbă religioasă a fost organizată în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi, conform relatărilor. Nu a fost menţionată cauza decesului.

Născută la Kyoto, Wada a început să lucreze în timpul perioadei de studenţie la Universitatea de Arte din Kyoto. Alături de activitatea de designer în lumea cinematografiei, ea a creat de asemenea costume pentru producţii de teatru şi dans.

Pe lângă colaborarea cu Kurosawa, Wada a realizat costume pentru numeroase filme internaţionale, inclusiv "Prospero's Books" (1991) în regia lui Peter Greenaway şi producţiile "Hero" (2002) şi "House of Flying Daggers" (2004), regizate de Zhang Yimou.

Ea a continuat să lucreze după împlinirea vârstei de 80 de ani, creând costume pentru "Love After Love", regizat de Ann Hui, care a avut premiera în 2020 la Festivalul Internaţional de Film de la Viena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel