Accident cu două microbuze și un autoturism, la Suceava. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Foto ilustrativ / Captură Realitatea PLUS
Foto ilustrativ / Captură Realitatea PLUS

Un grav accident cu două microbuze și un autoturism s-a produs, miercuri dimineață, la Suceava. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Două microbuze de transport persoane și un autoturism au fost implicate într-un accident petrecut în urmă cu puțin timp, la Suceava. 

Microbuzele și autoturismul s-au ciocnit la trecerea la nivel cu calea ferată de pe raza localității Gura Humorului. În accident au fost implicate 15 persoane, dintre care 7 au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și patru ambulanțe SMURD. Acțiunea este în dinamică. 

Reacția ISU Suceava

Purtătorul de cuvânt ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru Realitatea PLUS că: 'La fața locului au fost trimise patru ambulanțe SMURD, o autospecială de transport victime multiple, dar și două echipaje de la serviciul de ambulanță SAJ, pe lângă autospeciala de descarcerare.'

'Din fericire, nu am avut nicio persoană încarcerată. Toate sunt conștiente și cooperante, iar din totaluil de 15 persoane, 7 au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Starea lor este stabilă în momentul de față, vor fi evaluate în centrele de primiri urgențe și unitatea de primiri urgențe de la Suceava și se va stabili dacă vor rămâne internate sau nu.', a mai spus Alin Găleată.

Întrebat dacă victimele sunt din ambele microbuze, Alin Găleată a răspuns afirmativ. 

'Intervenția a fost dificilă din cauza numărului mare de persoane. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, astfel încât au plecat colegi de la Gura Humorului, de la Suceava, dar și de la Câmpulung Moldovenesc și Serviciul de Ambulanță Județean. Până în momentul de față, situația este sub control.', a mai explicat purtătorul de cuvânt ISU Suceava. 

Traficul este blocat pentru moment în zona în care s-a petrecut accidentul. 

Un acccident între un Ferrari și un SUV Mitsubishi s-a produs în București

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi seara, în București, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, iar o mașină a ricoșat în alta, oprită la semafor.

În jurul orei 21:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei, în care au fost implicate 3 autovehicule, scria Mediafax.

Șoferul unei mașini, în vârstă de 70 de ani, care mergea pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, când a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care era oprit la semafor. Primul autovehicul s-a răsturnat pe plafon. În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din primul autovehicul. Aceștia au fost duși la Spitalul Elias. Șoferii nu au consumat alcool. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel