A vrut Oana Zăvoranu să se sinucidă? Ce zice detectorul de minciuni

oana-zavoranu
oana-zavoranu

Oana Zăvoranu a fost supusă testului cu detectorul de minciuni vocal, pentru a dovedi că tentativa ei de sinucidere a fost reală și nu a fost doar un spectacol regizat.

Oana Zăvoranu a acceptat să realizeze testul poligraf pentru a înlătura orice suspiciune privind tentativa ei de sinucidere şi problemele de sănătate cu care se confruntă. Fosta actriță a trebuit, astfel, să răspundă la anumite întrebari, iar aparatul transmitea, în funcţie de vocea ei, dacă ceea ce spune e adevărat sau nu. La întrebarea dacă a vrut să se sinucidă, Oana a răspuns „da”. Calculatorul a prelucrat informaţia, iar profesorul Dumitru a interpretat-o şi a declarat că Oana nu a minţit, informează cancan.ro.

Detectorul de minciuni a mai arătat că, într-adevăr, Oana a luat foarte multe pastile şi nu-şi mai aduce nimic de atunci. Totodată, ea nu a minţit atunci când a spus că nu Pepe a fost cauza tentativei sale și a adăugat că Pepe nu reprezintă marea ei dragoste. „Am mai avut un moment în care am vrut să mă sinucid. Eram cu Pepe şi urma să fie ziua mea şi nu îmi mai doream nimic, bruc. Voiam să mă despart de Pepe. Este vorba despre perioada în care am pus o canapea în uşă să nu se mai poată intra. Aveam o căsnicie ok, dar se rupsese ceva în mine, nu exista un alt bărbat. Momentul profesional mă dădea peste cap. Eram chemată doar pentru scandal. Atunci tot pastile am luat. Eu mă drogam fără să ştiu că mă drogam. Pepe nu a minţit atunci cu confesiunea”, a mărturisit Oana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel