EXCLUSIV  A prezentat Cerbul de Aur! Cu ce l-a uimit România pe actorul italian Gabriel Garko!

Celebrul actor italian Gabriel Garko a făcut furori pe scena “Cerbului de Aur”, în calitate de invitat de onoare al festivalului! 

În vârstă de 46 de ani, Garko a înregistrat un succes fulminant cu rolul lui Tonio Fortebracci, din serialul “Onoare și respect”, iar telespectatorii TVR 2 l-au putut urmări în premieră și în serialul captivant „Păcatul și rușinea”. A trecut de la roluri de mafiot la criminal nemilos și a intrat cum se poate mai bine în pielea personajelor pe care le-a jucat. Gabriel Garko nu exclude însă posibilitatea de a juca și în filme sau seriale românești. 

Am avut ocazia să îi luăm un scurt interviu exclusiv pentru DC NEWS vedetei italiene, care ne-a povestit despre ce l-a impresionat la a doua vizită în România și nu numai!

(oar_w460)

(oar_w460)

- Gabriel, ești pentru a două oară în România. Cum ți-a plăcut vizita de acum și cu ce noutăți te-a surprins?

Prima mea ședere în România, ca și acum, a fost legată de o experiență profesională foarte frumoasă pe care am avut-o în urmă cu mulți ani. Ceea ce pot spune, este că m-a suprins evoluția prin care a trecut România în tot acest timp. Foarte multe lucruri s-au schimbat în bine și sunteți pe drumul cel bun, din multe puncte de vedere. 

- Cum te-a întâmpinat publicul de la Cerbul de Aur? Te-ai simțit bine pe scena din Piața Sfatului?

M-am simțit foarte bine pe scena Festivalului Cerbul de Aur și în cele câteva zile petrecute la Brașov am întâlnit mulți fani români de-ai mei și în general oameni cu energie frumoasă, oameni cu mult respect și bun simț, ceea ce este impresionant. În ce privește publicul, dacă în prima seară l-am perceput mai formal, ei bine în următoarele seri i-am simțit pe toți mult mai aproape și mai receptivi și foarte bucuroși să mă vadă. 

(oar_w460)

(oar_w460)

- Cum ai rezonat cu Iulia Vântur? 

Iulia este o femeie frumoasă și o profesionistă. Poate că a existat o mică barieră lingvistică între noi, însă cred că am reușit s-o diminuăm și să rezonăm foarte bine. 

- Ce ai vizitat cât ai stat la Brașov? Ai ajuns și la Castelul Bran?

Am vizitat Centrul istoric al orașului și Biserica Neagră. Am fost foarte plăcut suprins de frumusețea clădirilor istorice, de armonia lor și mai ales de curățenia care domnește peste tot în Brașov. Am făcut o plimbare foarte plăcută și în Poiana Brașov, m-am distrat și la parcul dinozaurilor, în Râșnov. Castelul Bran îl vizitasem deja, dar a fost o plăcere să-l revăd, mai ales că mi-a fost prezentată istoria sa într-un mod foarte plăcut și am trăit cu încântare experiența “întoarcerii în timp” cu un ascensor, printr-un tunel multimedia. 

- Ce mâncare tradițională ai încercat de la noi? Ce anume ți-a plăcut cel mai mult?

Îmi place să experimentez gastronomia locului, peste tot pe unde călătoresc, ca atare nici acum nu am ratat ocazia de a degusta bunătățile tipic românești. Am mâncat sarmale cu mămăligă, jumări care mi s-au părut senzaționale, brânzeturi și chiar și papanași, deși nu am reușit să dau gata o porție întreagă, pentru că oricât de buni ar fi, sunt puțin cam grei. 

- De la prima vizită în România, te gândeai să încerci ceva anume când ai revenit? Ți-a rămas gândul la vreun fel de mâncare sau la vreun suvenir tradițional?

Am venit fără un plan anume, deoarece îmi place să mă las suprins. Cel mai frumos este să mergi într-un loc, fără așteptări și fără prea multe to-do-lists și pur și simplu să te bucuri de tot ceea ce găsești la fața locului. Îmi amintesc că mi-au plăcut iile tradiționale atunci când am venit prima dată și desigur, le-am admirat și acum. 

(oar_w460)

(oar_w460)

- Ce vei lua cu tine din România pentru a duce în Italia?

După prima experiență în România m-am întors cu trei tablouri superbe, pe care le am și acum acasă, iar după această vizită mă întorc cu alte câteva obiecte prețioase, care îmi vor înfrumuseța sufrageria. 

- Cum arată femeia ideală pentru tine?

Căpătând experiență de viață, am realizat că nu trebuie să mergem după tipare atunci când ne alegem partenerul de drum. Cândva îmi făceam tot felul de liste în minte depre cum ar trebui să arate idealul, dar acum cred că este extrem de importantă chimia, acea vibrație aparte, acea scânteie de magie. Asta caut. 

- Ai de gând să te mai reîntorci la noi în țară?

Mă voi lasă surprins. Aveți o țara foarte frumoasă și am înțeles că mai sunt multe alte locuri interesante de descoperit, dincolo de cele pe care le-am văzut deja, așa că, cine știe…?

- Arăți foarte bine! Ce ritualuri de înfrumusețare ai de obicei și de ce anume nu te poți lipsi atunci când vine vorba de răsfăț și de imaginea ta?

Petrec foarte mult timp antrenandu-mă. Antrenamentele îmi dau o energie aparte și mă și ajută foarte mult să mă descarc. Iar ritualurile de înfrumusețare sunt secrete (haha).

- Cum îți place să îți petreci timpul liber?

Nu am neapărat o formulă predefinită, nu urmez un ritual anume sau nu-mi petrec fiecare zi liberă în același fel. În mod clar îmi place foarte mult să citesc, să mă antrenez și să mă mențin în formă și cel mai important pentru mine este să simt că în fiecare zi am făcut ceva care să conteze. 

 - Ai reușit să ai și o vacanță vara asta? Unde ai fost plecat?

 Da, am fost deja în vacanță. Am mers la mare în Italia, împreună cu câțiva prieteni, iar apoi din nou la mare și din nou la mare (haha). Deși trebuie să spun că îmi place foarte mult și muntele. 

- În Italia ce proiecte cinematografice ai acum în derulare sau ce mai urmează pe viitor?

Sunt în discuții pentru mai multe proiecte interesante, dar încă nu sunt toate concretizate, ca atare prefer să nu dau detalii despre munca mea, înainte ca negocierile să fie finalizate. Să spunem că sunt puțin superstițios în această privință și nu îmi place să spun prea multe despre planurile mele, înainte de a mă asigură că totul merge pe traiectoria pe care mi-o doresc.

- Care este filmul tău de referință în care te-a cucerit rolul avut din prima și ai vrea să repeți experiența? 

Cred că fiecare film în care am jucat a constituit o experiență în șine și fiecare personaj pe care l-am construit a fost special. Pun suflet și energie în fiecare proiect în care mă implic, deoarece îmi doresc că totul să fie cât mai aproape de perfecțiune. Poate că rolul lui Rudolf Valentino m-a încântat mai mult decât altele, tocmai pentru că am interpretat un personaj sau o personalitate care a existat și în realitate, deci abordarea a fost din start una specială. 

- Ai accepta propunerea de a juca în filme sau seriale în România?

N-aș exclude această posibilitate. Important este să rezonez cu proiectul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel