A MURIT Ion Cercel. Soția lui și Marcel Pavel, mesaje sfâșietoare: Sufăr și te strig! Ce va fi viața mea de acum?

Foto: Facebook Marcel Pavel
Foto: Facebook Marcel Pavel

A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem. Ce mesaj a transmis Marcel Pavel și soția regretatului artist.

A murit Ion Cercel, membrul formației Sistem, iar anunțul cutremurător a fost făcut de colegul său de breaslă și bunul său prieten, Marcel Pavel.

Marcel Pavel a postat un mesaj sfâșietor în mediul online, aducându-i astfel un ultim omagiu regretatului artist. 

Marcel Pavel, imaginea momentului cu Ion Cercel

 

În dreptul unei fotografii de colecție cu membrii trupei Sistem, el a scris un mesaj sfâșietor. Spune că sufletul îi este îndurerat după această pierdere uriașă și că își va aminti mereu de regretatul pianist.

"Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul Melody din București, în vremea aceea făcând parte din trupa Sistem și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorință de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică!

Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chitară solo, chitară bas), Mihai Arthur (chitară solo și chitară armonie), eu (solist vocal și tobar), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP. Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Marcel Pavel pe rețelele sociale.

Soția lui Ion Cercel, mesaj

Soția artistului este devastată de durere. Cei doi au petrecut 28 de ani împreună, s-au sprijinit și la bine, dar și la greu. Din păcate, acum femeia a rămas singură și cu o profundă tristețe în suflet.

"Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am? Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum? Cum am să pot trăi fără tine? Cum? Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea… Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună", a scris soția lui Ion Cercel, citează spynews.ro.

Cine a fost Ion Cercel

Ion Cercel a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A fost unul dintre membrii formației Sistem.

Piesele trupei Sistem făceau furori în anii ’80.

Din trupă a făcut parte și Marcel Pavel, care era atunci solist vocal și baterist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel