A murit Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a murit astăzi, la spital.

Benone Sinulescu a murit în această după-amiază la spital. Decesul ar fi survenit din cauza unei pneumonii ce ar fi apărut cu 2-3 zile în urmă, relatează România TV. Artistul avea 84 de ani.

”Cu Benone ne-am întâlnit, am fost la festivaluri, cel puțin o dată pe lună vorbeam la telefon. Acum cu cine să mai vorbesc la telefon. Condoleanțe familiei. Îmi pare tare rău. Să te ierte Dumnezeu... îmi pare foarte, foarte rău. Nu știu ce să mai spun. Vorbeam foarte des la telefon. (...) Avea o energie... vine când nu te aștepți. (...) Când am aflat că este bolnav, l-am mai sunat dar nu a mai răspuns...era vesel, avea o energie fantastică, parcă avea 20 de ani. Îmi pare foarte rău”, a declarat Laura Lavric în lacrimi în direct la România TV. 

”Sunt atât de fricos când vine vorba de tot ceea ce înseamnă moarte. Am un loc de veci și niciodată nu m-am dus să văd”, declarase Benone Sinulescu în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru TV H. 

CITEȘTE ȘI: Benone Sinulescu a murit. Cele mai cunoscute MELODII ale artistului: "Roata vieții", "Radu mamii, Radule", sigur le-ai fredonat măcar o dată-n viață

A murit la spital 

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând astăzi în jurul orelor 14:00, conform Antena3.ro. Soția artistului ar fi spus recent că Benone Sinulescu devenise optimist în ultima perioadă că se va face bine. 

Familia se pregăteşte acum de înmormântare. Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece.  

CITEȘTE ȘI: Benone Sinulescu, ultimul interviu pentru DC NEWS. Marea dorință înainte de moarte: Dacă mă ține Dumnezeu sănătos și rezolv și asta pe urmă pot să mor

Ce s-a întâmplat în iulie 2021. Mesajul soției sale

”În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate. În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a scris Elena Sinulescu pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Ce pensie avea Benone Sinulescu și cui lasă toată averea. Soția sa, PRIMELE declarații: A făcut o pneumonie de aspirație. Sunt DISTRUSĂ de durere

Cine a fost Benone Sinulescu

Benone Sinulescu s-a născut pe data de 24 mai 1937, la Siriu, județul Buzău. A fost un interpret de muzică populară.

De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care și Irina Loghin.

După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania, conform Wikipedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel