A fost reconstituit chipul fetiței ucise și găsite lângă cimitirul din Arad. Primele imagini

Captură Antena3
Captură Antena3

Sunt noi informații în cazul fetiței ucise și găsite lângă cimitirul din Arad.

A fost reconstituit chipul fetiței ucise și găsite pe câmp, lângă un cimitir din Arad. Primele informații arată că victima ar fi avut între 5 și 6 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele două zile. Medicul legist a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane, printre care și bărbatul ce a găsit cadavrul, potrivit Antena3.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad spun că fetița are 110-120 cm, ochi căprui, păr șaten de lungime de aproximativ 25 cm și vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani. 

"În cauză s-a început urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, faptă prev. de art.188 al.1 C.pen, profanarea de cadavre sau morminte, faptă prev. de art.383 al.1 C.pen. cu aplic. art.38 al.1 C.pen. privind concursul real de infracţiuni. Prin ordonanţa din data de 01.11.2021 s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie, prev. de art. 199 al. 1 C.p. în condiţiile art. 188 al. 1 C.p. şi profanare de cadavre sau morminte, prev. de art. 383 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p.", arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Persoanele care au informații despre fetiță sunt rugate să anunțe de urgență poliția.

2. Captură An... (fetita_arad_moarta_camp2_32791400.jpg)

Captură: Antena3

Un cățel a adus laba piciorului victimei. Proprietarul a crezut prima dată că e o păpușă

"O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese cățelul practic laba piciorului. Persoana a crezut inițial că e vorba de o păpușă, apoi a plecat acasă, s-a gândit `dacă era un picior de om`, ceea ce s-a dovedit că așa era, aparținea unei persoane, și a anunțat poliția, care a constatat existența cadavrului", a declarat anterior, pentru Mediafax, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Când a revenit la fața locului, bărbatul, care-și plimba anterior câinele, a descoperit o scenă înfiorătoare: haine incendiate, împrăștiate pe câmp și un cadavru de mici dimensiuni, incendiat și fără membrele inferioare.

VEZI ȘI: Rămășițele unei gravide și ale fiicei de doi ani, găsite la 23 de ani de la dispariție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel