A ASCUNS ani de zile CHINURILE bolii. DRAMA neștiută a unuia dintre cei mai mari artiști ai României

Vocea lui a răsunat peste tot timp de ani de zile, dar puțini știu prin ce momente grele a trecut de-a lungul timpului. Iată despre cine este vorba și care este starea lui. 

Actor, compozitor și cântăreț, Cornel Constantiniu se numără printre personalitățile care au marcat cultura românească, iar duetele lui cu artiști precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Mihaela Mihai au rămas bine întipărite în mintea oamenilor. 

De peste 25 de ani, acesta superă de o boală grea, una dintre cele mai cunoscute boli, Parkinson. Nenumăratele operaţii şi-au pus amprenta pe viaţa artistului, iar starea de sănătate continuă să se agraveze și a ajuns să aibă nevoie în totalitate de ajutorul soției sale, Domnița, pentru a putea face lucruri simple. 

Șase operații chirurgicale grave. În spatele vocii inconfundabile, au stat ani de zile durerile și chinurile bolii.

A fost diagnosticat cu Parkinson acum 27 de ani, iar de atunci loviturile de la viață au început să curgă lin și să-l afecteze din ce în ce mai tare atât psihic, cât și fizic. Fratele său geamăn a pierdut lupta cu cancerul, iar el a fost supus la nu mai puțin de 6 intervenții chirurgicale, de la două operaţii pe creier, până la alte patru la piept, unde are implantat un dispozitiv care-l ajută să ţină boala sub control. Banii sunt puţini, iar operaţiile foarte scumpe. Cât l-au ţinut puterile, nu a renunţat însă la scenă ascunzându-și durerea în spatele unei voci ce greu poate fi egalată, citează evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel