EXCLUSIV  15 mai, primele măsuri de RELAXARE. Se CONFIRMĂ spusele astrologului DC NEWS. Cum a PREZIS marea VINDECARE

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Începe relaxarea restricțiilor impuse de autorități. Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a prezis totul în urmă cu 3 luni. 

Din data de 15 mai vom avea parte de primele relaxări ale restricțiilor impuse de autorități. Se renunță la mască, la carantina de noapte și se va da drumul la evenimente. 

Practic, vorbim despre o relaxare importantă, despre primele soluții în lupta cu pandemie și despre vindecare, lucruri despre care Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a tot vorbit încă din 31 martie.

Mai exact, pe 31 martie, astrologul a spus că în perioada 14 mai - 28 iulie începe schimbarea și procesul de vindecare. La acea dată, România avea cea mai mare parte a țării în scenariu roșu, cu o incidență uriașă, cu județe în care sistemul de sănătate era pus la pământ din cauza cazurilor grave. 

"Prima senzație că încep să se schimbe lucrurile"

"La nivel mondial lucrurile se vor schimba, apare primul moment de vindecare, prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, că mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. 

Îmi doresc foarte mult ca în perioada asta 14 mai - 28 iunie numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi!

Cu Jupiter în Pești să știți că se va schimba foarte mult modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei", a spus Daniela Simulescu pe data de 31 martie 2021.

Jupiter în Pești, "avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui SFÂRȘIT"

Jupiter în Pești. Vești bune după restricții, ce arată astrele: Se întâmplă din 14 mai

Previziunile au continuat și în urmă cu doar câteva zile, înainte ca autoritățile să ia decizii și înainte ca România să intre oficial în scenariul verde.

"Vom avea o trezire națională, pentru a ne vindeca, a ne face bine. Se va schimba modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei. Cel puțin la anul, când Jupiter va sta mai mult în pești, psihologii vor avea foarte mult de muncă, pentru că acum ies la suprafață amintiri, traume, tristeți, chestii neacceptate, ascunse.

Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta"

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare", a spus Daniela Simulescu.

Care sunt primele măsuri de relaxare, din 15 mai

Klaus Iohannis a susținut, joi seară, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, după ședința cu Cîțu, Barna, Bode, Ciucă, Mihăilă, Arafat și Pistol. Președintele a vorbit despre un calendar pentru o relaxare „precaută”.

„Așadar, vom avea o relaxare pas cu pas. Am elaborat calendarul, care cuprinde acești pași până pe 1 septembrie, urmând ca la sfârșitul verii să avem o reevaluare, pentru a stabili măsurile pentru toamnă. Aceste relaxări sunt condiționate de doi factori extremi de importanți - pe de-o parte, de evoluția pandemiei și, evident, de măsurat prin rata de incidență, pe cealaltă parte, gradul de vaccinare.

Dacă vrem mai multă relaxare, trebuie să respectăm măsurile care rămân în vigoare și trebuie să ne vaccinăm. Așa de simplu este.

Și acum dați-mi voie să dau câteva exemple concrete de relaxare. Aceste măsuri au fost discutate astăzi în întâlnirea pe care am avut-o. Ele vor fi în detaliu enunțate de Comitetul Național și, în final, vom avea o Hotărâre de Guvern care impune aceste relaxări.

Avem date cheie. Prima etapă de relaxare va avea loc chiar acum, în 15 mai, deci în weekendul care urmează deja vom avea câteva măsuri de relaxare funcționale. Următoarea etapă este 1 iunie, pe urmă 1 iulie, pe urmă 1 august.

Așadar, din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, desigur. Rămân excepțiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spațiile din interior. Deci, prima măsură, în aer liber se renunță la această mască", a mai anunţat preşedintele Klaus Iohannis. 

Daniela Simulescu a prezis și picarea platformei de vaccinare din luna ianuarie

Platforma de vaccinare, PICATĂ. Se CONFIRMĂ spusele astrologului DC NEWS. Cum a PREZIS Daniela Simulescu acest BLOCAJ

Sistemul informatic de programare și validare a persoanelor pentru vaccinare a avut probleme la primele ore ale zilei. Platforma a căzut și a dat erori, motiv pentru care vaccinarea a fost oprită.  

Ei bine, deși pare ciudat, Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a prezis la începutul anului 2021 că spre finalul lunii ianuarie, vor apărea probleme în ceea ce privește Internetul și diverse softuri, dar și blocaje ale platformelor importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel