EXCLUSIV  Platforma de vaccinare, PICATĂ. Se CONFIRMĂ spusele astrologului DC NEWS. Cum a PREZIS Daniela Simulescu acest BLOCAJ

A căzut platforma de vaccinare în România. Cum a prezis Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, acest blocaj. 

Sistemul informatic de programare și validare a persoanelor pentru vaccinare a avut probleme la primele ore ale zilei. Platforma a căzut și a dat erori, motiv pentru care vaccinarea a fost oprită.  

Ei bine, deși pare ciudat, Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a prezis la începutul anului 2021 că spre finalul lunii ianuarie, vor apărea probleme în ceea ce privește Internetul și diverse softuri, dar și blocaje ale platformelor importante. 

Iată mesajul astrologului DC NEWS

"Cu Mercur în Vărsător urmează o perioadă la nivel mondial extraordinară! Vărsător iubește tehnologia, iubește descoperirile, tot ce ține de digital. Acest Mercur, când îl punem în Vărsător, și mai și retrogradează.... o să auziți în România discuții despre digitalizare și vor începe să se întâmple lucruri, pe tot ce ține de securitate cibernetică, zona online, date, baze de date. Este uimitor ce se va întâmpla!

Vărsătorul ține foarte mult de tehnologie, deci vor apărea multe stricăciuni, deci e un moment bun să reparați tot ce aveți stricat.

În plus, gândiți-vă că apar multe platforme unde să ne înscriem pentru vaccinare... se strica softuri, vor cădea rețele de socializare, vor apărea tot felul de blocaje plus că, odată cu acest Mercur în Vărsător vom auzi despre reglementarea Internetului. Cu Mercur în Vărsător vom începe să apreciem sursele veridice și cred că vom începe să fim mai de acord să se pună restricții și reguli", spunea Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel