EXCLUSIV  Jupiter în Pești. Vești bune după restricții, ce arată astrele: Se întâmplă din 14 mai

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a vorbit despre tranzitul lui Jupiter, în Pești din 14 mai. Vești bune după restricții, ce arată astrele. 

"Am căutat să văd unde sunt aspectele de care să ne legăm, mica speranță în lupta cu pandemia, adică să găsim o speranță. Speranța vine de la Jupiter în Pești!

Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta". E marele benefic! Are și momente în care nu e cel mai bun, mai este și păcălici din când în când, dar vreau să vorbim de faptul că Jupiter ne dă speranță, e Zeus, e cel care amplifică, crește, e generos, îți oferă, te ajută, e cu expansiunea, e cu tot ce înseamnă "crede în tine și vei reuși", studiază, descoperă-te, dezvoltă-te.

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Cu Jupiter în Pești vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici și ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare", a spus Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

14 mai - 28 iulie, schimbări la nivel mondial

"La nivel mondial lucrurile se vor schimba. Apare primul moment de vindecare, apare prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, să mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. Îmi doresc mult ca în perioada 14 mai - 28 iulie, numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi.

Cu Jupiter în Pești poate vom avea o trezire națională, pentru a ne vindeca, a ne face bine. Se va schimba modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei. Cel puțin la anul, când Jupiter va sta mai mult în pești, psihologii vor avea foarte mult de muncă, pentru că acum ies la suprafață amintiri, traume, tristeți, chestii neacceptate, ascunse.

Cu Jupiter în Peși avem nevoie de vindecare spirituală, emoțională, trupească și să facem tot ce se poate să fim mai bine. Mi-ar plăcea ca în spitale lucrurile să fie diferite, să apară alte leacuri. Eu cred că există posibilitate, dar și la anul există mai multe posibilități să apară mai multe căi de vindecare. Nu neapărat vaccinuri, dar poate alte medicamente, niște teste care să aline, să vindece, să ajute mulți oameni.

Omenirea va fi mai generoasă cu țări, cu alții!

Cu Jupiter în Pești vom deveni mai ipohondrii, mai depresivi, stăm mai mult în stările noastre. Singurătatea va denenit o chestie presantă, mulți vom descoperi că suntem foarte singuri", a completat ea.

Vezi mai multe în video: 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy