Scandal Sârbu-Antonescu. "Un ipocrit" vs. "Să fie sănătos"

sarbu antonescu
sarbu antonescu

Senatorul PSD Ilie Sârbu îl acuză de ipocrizie pe liderul PNL, Crin Antonescu. Sârbu precizează că politicienii care părăsesc PNL pentru PSD o fac în ideea continuării USL. 

"Ceea ce spune președintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorința de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înțeles de la domnia sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror șanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru răspicat. Este problema lui Crin Antonescu însă că nu toți oamenii din PNL pot fi de acord cu o astfel de abordare. Am construit un proiect politic pentru care mulți dintre liberali, alături de noi, au muncit zi și noapte. Acești oameni nu pot fi condamnați pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra președintelui Traian Băsescu, trădând votul din 2012. Cei din PNL care vin lângă PSD o fac în ideea continuării proiectului USL", a declarat Ilie Sârbu, potrivit unui comunicat al PSD.

Senatorul a adăugat că liberalul Crin Antonescu nu a avut același deranj când PMP a anunțat cooptarea unui parlamentar liberal. "Aceasta spune multe", a conchis el. 

Președintele PNL i-a răspuns lui Ilie Sârbu să fie sănătos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel