Ludovic Orban denunță un joc murdar. Anexa secretă a pactului de coabitare

Ludovic Orban, Victor Ponta
Ludovic Orban, Victor Ponta

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat, joi, un joc murdar al premierul Victor Ponta.  

În cadrul unei conferințe de presă, Ludovic Orban a opinat că "anexa secretă" a acestui pact de coabitare "este aceea prin care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României, iar probabil Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Traian Băsescu".

"Niciunul dintre cei peste şapte milioane de români care au votat cu Traian Băsescu nu trebuie să-l voteze pe Victor Ponta, pentru că Victor Ponta i-a trădat încă din prima zi după ce USL a câştigat alegerile parlamentare semnând pe furiş un pact de coabitare cu Traian Băsescu, care, după opinia mea, este cu totul şi cu totul diferit faţă de ce a apărut în opinia publică. Cred că singurul rol al acestui pact de coabitare sau să-i spunem singura anexă secretă a acestui pact de coabitare este aceea din care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României, iar probabil Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Traian Băsescu, aşa cum de fapt Victor Ponta asigură atât cât poate imunitate pentru toţi baronii cercetaţi de corupţie din PSD", a susţinut Ludovic Orban, într-o conferință de presă, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban crede că decizia lui Victor Ponta a fost inspirată de "zgomotele valurilor mării", unde acesta se afla. "Se ştie foarte bine că e vecin în vacanţă cu Traian Băsescu, nu este altceva decât un joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării, este o păcăleală dată populaţiei cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. (...) Victor Ponta nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, decât o clonă care vrea să-l înlocuiască pe Traian Băsescu şi nu doreşte să lupte împotriva mizeriei aduse în viaţa publică de Traian Băsescu. Victor Ponta s-a constituit ca un lider politic exact ca şi Traian Băsescu bazându-se pe minciună, pe trădare, pe impostură", a mai susţinut Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel