EXCLUSIV  ZODIA care trebuie să se pregătească de acum! Cea mai importantă previziune pentru restul anului

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Dacă până acum nu ți-am spus, în zona profesională, dacă simți că lucrurile nu se mișcă într-o direcție, încearcă să îți dai seama ce ți-ai dori și să fii pregătit pentru momentul în care se vor întâmpla niște lucruri. 

TAUR

Dacă vreți o mărire de salariu sau în alt departament, e cazul să aveți discuții.

GEMENI

Profesional, e bine la voi. Mercur e în continuare retrograd. Aveți grijă la ce le spuneți oamenilor. Aveți grijă la promisiuni, nu credeți orice. 

RAC

Întârziați un proiect sau nu faceți ceva pentru că unii nu și-au făcut treaba. Sunteți nervoși. Mai sunt și zilele ca acestea. Nu puteți să-i schimbați pe ceilalți.

LEU

Nu vă mai plângeți! Vedeți pe cine vă supărați. Nu trebuie să fiți tot timpul într-o relație. 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Astrologul Daniela SImulescu a vorbit despre o săptămână foarte benefică pentru zodia Berbec:

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec, Marte intrat în Leu vă dă aplomb, vă dă curaj, vă dă ambiție. Marte în Leu se comportă ori ca un actor, ori ca un rege și dintr-o dată vreți iubire, vreți atenție, vreți afecțiune, vreți să vi se facă pe plac, aveți și Soarele și Mercur în Casa a 3-a. Cereți lucrurile acestea și le doriți, dar le cereți într-un mod intruziv. Discuțiile vor fi altfel, modul în care vă doriți lucrurile se schimbă, e o săptămână în care v-aș recomandă să vă pese doar de voi.

Săptămâna aceasta gândiți-vă doar la voi. Vreți să vă jucați, jucați-vă, vreți să vă distrați, distrați-vă, vreți să plecați în vacanță, plecați. Dacă oamenii din jur nu țin de voi, nu își fac treaba, nu ascultă, nu pierdeți timpul. Nu trebuie să pierdeți timpul din niciun punct de vedere. Marte în Leu e foarte bun spre a fi iertat, vă îndeamnă să vă jucați, să vă dați mari. Mult curaj peste tot, dramatizați și jucați-vă, enervați-vă. Marte în Leu e precum copilul acela care își dorește ceva și, dacă nu i se dă, se tăvălește până când obține ceea ce-și dorește și nu se lasă și învață că dacă va face așa, va obține.

Și voi săptămâna aceasta, dacă vă supărați, faceți nazuri, obțineți ceea ce vă doriți. Foarte mult curaj. Nu contează cum sunteți pe dinăuntru, important e cum vă manifestați“, a conchis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel